SkinnyCoffeeClub

IMG_20170305_105007_544

Mijn eerste artikel dat ik met jullie wil delen is er eentje van SkinnyCoffeeClub.De reden is simpel.Het is mijn eerste samenwerking geweest op instagram dus wordt het ook mijn eerste post op mijn nieuw blog(je) 🙂

Enkele maanden geleden kreeg ik de vraag(zoals waarschijnlijk velen onder ons) of dat ik de koffie wou proberen en er enkele foto’s wou over plaatsen op mijn instagrampagina.Ik moest hier natuurlijk niet lang over nadenken mede door de goede beloften dat het product deed en eerlijkheidshalve natuurlijk ook een beetje omdat het net dat eerste “opdrachtje” was.;)

Eenmaal thuis aangekomen kon ik haast niet wachten om “het zwarte goud” te testen en aan de lijve te ondervinden of die vele beloften nu ook de waarheid waren.

Hoe gebruik je Skinnycoffeeclub?Wel heel eenvoudig.De koffie is gewoon het eerste wat je maakt en drink ’s ochtends en het liefst van al nog op de nuchtere maag.Gewoon één lepeltje, één tasje(hoeveelheid water naar smaak toe te voegen) en drinken maar.

IMG_20170319_094836_295

 

De meeste mensen gebruiken SkinnyCoffee in de eerste plaats om gewicht en cm’s te verliezen.Na enkele maanden gebruik kan ik zeker constateren dat ik al wat cm’s kwijt ben.Mijn broeken zitten net dat tikje losser dan voorheen.Gewicht daarentegen is vrijwel hetzelfde gebleven, op één kg na de eerste maand.Grote opmerking erbij is natuurlijk dat ik niet dieet en vrijwel op het gewenste gewicht ben.In combinatie met de juiste eet-en beweegstijl moet dit zeker nog een mooier resultaat geven, al kan ik hiervan geen bewijzen leveren.

Als tweede grote voordeel, voor mij zelfs op nummer één, is de toename van energie!Toen ik enkele maanden geleden startte voelde ik al vrij snel dat ik precies net wat vitaler de dag doorkwam.Criticus die ik soms ben vroeg ik mezelf af of het effect zich niet voornamelijk in het hoofd afspeelde.Ze beloven je meer energie dus ga je al vrij snel denken, ik heb meer energie!Maar na een onderbreking van het productje tijdens de kerstdagen, en de heropstart net erna was ik helemaal overtuigd.Ik begon met volle moed ’s ochtends voor het ontbijt met een tasje skinnycoffee en hetzelfde vitaler effect kwam al snel terug! Helemaal overtuigd dus.

De derde belofte is voor mij ook zeer nuttig geweest.Het opgeblazen gevoel waar ik vaak na zware maaltijden nadeel en zelfs pijn van had is zo goed(bijna helemaal) verdwenen en kan zeggen dat ik daar enorm veel last van had in het verleden.Leuk toch?!

Als laatste punt zou je hongergevoel moeten verdwijnen en zou het zelfs een “anti-aging” effect hebben.Van het hongergevoel ben ik een beetje overtuigd al is dit nog niet zo goed als ik zelf zou willen;).En de anti-aging….ach het zal wel zeker, als we al denken dat we goed en gezond bezig zijn in ons hoofd dan is dat al een halve overwinning op zich toch?!:)

 

 

ingrediënten: gemalen koffie,Siberische ginseng,spirulina,groene thee extract,garcinia Cambogia

Facetune-201703292083970988

Zijn jullie ook overtuigd,nieuwgierig,of willen jullie het ook proberen?Kijk dan zeker even op de website van SkinnyCoffeeClub

http://www.skinnycoffeeclub.com

Als ambassadeur van de koffie kan ik jullie een persoonlijke promocode geven van 20% die u dient in te geven voor het afrekenen.  miss_k_510

alvast veel succes!

Miss K

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s