Een alledaagse leuke outfit…

Af en toe krijg ik wel eens allerhande vragen over mijn outfitposts op Instagram. Vandaag heb ik besloten om regelmatig dan ook eens een #ootd’tje, hoe dat zo mooi heet dezer dagen :), neer te schrijven en hopelijk jullie zo wat inspiratie en uitleg te verschaffen over mijn favoriete kleding.

Wat is mijn favoriete kleding? Wat is mijn stijl? Geen idee eigenlijk, ik draag gewoon kleding die ik leuk vind. Hoewel mensen vaak denken dat je alleen maar stijl kan hebben met dure kleding, deel ik die mening niet. Het is net de kunst om goedkopere items te combineren en ze naar een “hoger” niveau te tillen. Toegegeven, ik hou ook van leuke merkjes en zelfs designer kleding, maar ook die combineer ik heel vaak met de “goedkopere” stukken.

Welke outfit ik draag hangt natuurlijk ook af voor welke gelegenheid ze moet dienen. Uiteraard!  De post van vandaag is er eentje die ik draag om gewoon op stap te gaan met het gezin. Ik wil mooi en fashionable zijn, snel even wat winkeltjes afschuimen en met het mooie weer later op de dag ook nog eens makkelijke kleding dragen zodat ik ‘elegant’ de schommel op kan en nog achter een bal kan rennen 🙂 in het park.

Processed with VSCO with s3 preset

Het truitje dat ik vandaag draag is er eentje dat ik een maandje geleden gevonden heb bij Only in het Wijnegem shopping center. Ik vond de grote witte sterren er heel mooi op ondanks dat het een vrij klassiek truitje is. Het heeft tevens ook een 3/4’de mouw wat ik altijd super handig vind als liefhebber van accessoires. Het truitje past ook prima bij een skinny-of ripped jeans.

Mijn broek is van H&M. Het is een super leuk katoenen skinny broekje. Enorm handig waar je alle bewegingsvrijheid in hebt en toch wat gekleed voor de dag kan komen.

Bovenop mijn truitje draag ik een heel lichte zwarte cardigan, eveneens van H&M. Enorm tof omdat hij niet voor de warmte dient maar meer voor de look. Omdat het vestje altijd open staat(heeft geen ritssluiting of knopen) draag ik vaak een sjaal erbij. (Vandaag echt een sier sjaaltje omdat ze later op de dag mooi weer beloofd hebben 🙂 )

Processed with VSCO with  preset

Mijn schoenen ten slotte zijn gouden sneakers met een plateauzool (H&M). Enorm leuke fashionable schoentjes die ook weer leuk zijn om comfy te shoppen of met de kids te spelen en er ‘presentabel’ uit te zien. U ziet de basis van mijn outfit komt allemaal uit de betaalbaardere ketens die in elke winkelstraat te vinden zijn.

Om mijn outfit toch wat ‘cachet’ te geven combineer ik hem hier met mijn super leuke gele handtas van Karl Lagerfeld. Als enorme liefhebber van handtassen, zag ik hem twee maanden geleden in de vitrine staan in de schuttershofstraat te Antwerpen( conceptstore van Karl Lagerfeld ). Twee minuten en half later was hij afgerekend. Ik kon de verleiding gewoon niet weerstaan. Ik was onmiddellijk verliefd…. handtassen en schoenen, het blijft toch wat… 🙂

Processed with VSCO with s3 preset

Om de look compleet te maken draag ik mijn Michael kors gouden horloge. Deze heb ik zo vaak om mijn pols, ondanks dat hij al enkele jaren geleden aangekocht is. Hij blijft voor mij zo ontzettend mooi en zie hem nog steeds in alle etalages van de betere juweliers liggen. Goeie keuze dus 😉 . Ten slotte nog enkele goudkleurige ringetjes rond mijn andere pols en ik was gekleed.

Zo dit is een eerste voorbeeldje van een outfit dat ik enorm leuk vind om dragen. Ik hoop snel meer leuke en favoriete outfits met jullie te delen hier. Hebben jullie vragen, opmerkingen, of tips? Laat het zeker weten!

Als laatste wil ik jullie al eens een keertje bedanken voor de vele mailtjes en reacties ik krijg over de opstart van mijn blogje! Jullie steun doet mij veel deugd! merci, merci, merci

#cardigan: H&M  #Broek:H&M  #Trui: only  #Schoenen: H&M  #Handtas: Karl Lagerfeld  #Uurwerk: Michael Kors  #Sjaal: Mexx

DSC_0161

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘Een alledaagse leuke outfit…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s