Wanneer jou badkamer hetzelfde aanvoelt als een beautysalon…

Met enige vertraging door het mooie weer en de vele uitstapjes met het gezin ben ik toch blij dat ik eindelijk iets kan schrijven over de producten van Jean D’arcel. Mensen die niet graag te lange blogs lezen kan ik direct mijn conclusie hier al neer typen. In één woord FANTASTISCH ! Stuk voor stuk zijn ze van een ongelooflijk goede kwaliteit en gebruik ik ze dagelijks met heel veel plezier… en voor alle anderen geef ik vol overgave een woordje uitleg 🙂

Jean D’arcel, van oorsprong een duits cosmeticamerk, is uitsluitend te verkrijgen in erkende schoonheidsinstituten. Het bedrijf heeft een zeer uitgebreid gamma voor alle verschillende huidtypes en brengt ook regelmatig nieuwe producten op de markt om nog beter op de noden van de klant te kunnen inspelen. Er zijn verschillende lijnen ( elk met zijn eigen kleur ) op de markt om specifiek producten aan te bieden die voor de klant van doen zijn. Miskopen worden zo vermeden. Als laatste is Jean D’arcel ook zeer zuinig in gebruik omdat er hoge concentraties werkzame stoffen aanwezig zijn.

Processed with VSCO with s3 preset
mijn dagelijks avondritueel met de Caviar Collectie van Jean D’Arcel

Ikzelf kreeg het advies om de Caviar Collectie te gebruiken en mocht ze dan ook uitvoerig testen. Het is de ideale lijn voor huidjes tussen de 20 en 40 jaar omdat hij nog niet echt anti-aging is (was al blij 😉 ) , maar hij houdt de huid wel levendig en wakker door zijn actieve werkstoffen. De belangrijkste eigenschap van de lijn is om de huid te stimuleren om de processen (die vertragen naarmate je ouder wordt ) volop draaiende te houden. Hij biedt als het ware de huid een soort beschermingsfactor. Kaviaarextract, zuiver bronwater uit de zee en een intelligent beschermingssysteem tegen licht, helpen de huid sterker te worden, rimpels te verminderen en het vroegtijdig ouder worden van de huid te voorkomen.

Hoe gebruik ik nu mijn productjes van de collectie? Mijn dagelijkse routine ’s avonds voor het slapengaan ziet er als volgt uit. Eerst en vooral reinig ik mijn huid zeer grondig om de werkzame stoffen maximaal te laten opnemen.

Als eerste gebruik ik de ‘serum collagene’. Een zijdezacht anti-rimpelserum met collageenbooster. Hij ondersteunt de eigen collageenproductie van de huid. Lijntjes en ( beginnende) rimpeltjes worden zachter en de teint lijkt jeugdig. Ik gebruik hem ook ’s ochtends voor ik mijn make-up aanbreng.

Processed with VSCO with s3 preset
De collageenbooster

 

Vervolgens is de ‘gel beauté des yeux’ aan de beurt. Dit middeltje ontspant, vitaliseert en regenereert de huid rond de ogen, doordat hij rijk is aan mineralen en intensieve vochtgevende stoffen. Dit is eveneens ’s ochtends te gebruiken.

Processed with VSCO with s3 preset
Mijn ooggel. Super voor dagelijks gebruik en dat zowel ’s avonds als tijdens de ochtend voor het aanbrengen van je make-up

Als laatste voor het slapengaan gaat er een laagje van de ‘creme de nuit’ op. Dit is een herstructurerende verzorging voor optimale ondersteuning van de huidregeneratie gedurende de natuurlijke rustfase. Gedurende de nacht bereikt u de maximale wederopbouw van de huid. Vernieuwing van de cellen en ontslakken van van de huid zijn gedurende deze periode bijzonder actief. Als resultaat geeft dit mij een stralende en herstelde huid ’s morgens . En dat merk je ook bij regelmatig gebruik. Mijn huid voelt enorm zijdezacht aan.

Processed with VSCO with  preset
De nachtcrème met zijn hemelse verwengeur

 

Dit avondritueel kost mij welgeteld vijf minuten maar geeft mij zo een ongelooflijk resultaat! De cremes smeren zo ongelooflijk makkelijk in, plakken niet en ruiken hemels lekker. Gewoon al door de geur, die moeilijk te beschrijven valt uiteraard, waan je je al in een professioneel schoonheidsinstituut. Hij heeft een enorm zuivere geur, waarschijnlijk door zijn bronwater en mineralen die aanwezig zijn.

Kan ik al stoppen met enthousiast te zijn over Jean D’Arcel? Nee want een maandje geleden heb ik mijn dagelijks avondritueel even onderbroken voor de ‘Global lift treatment’ , een veertiendaagse ampullenkuur om de huid nog meer een boost te geven… en het was al enorm 🙂 . Dit is nog eens een aanvulling op je normale verzorgingsritueel maar omdat er in elke flesje zoveel geconcentreerde werkstoffen( 1 flesje bevat dezelfde ingrediënten als een pot creme van 30 ml) zitten, kan je het serum makkelijk achterwege laten. Te veel is te veel he…zelfs in werkzame stoffen voor je huid. 😉

Processed with VSCO with s3 preset
Mijn veertiendaagse kuur

 

De kuur bestond dus uit veertien flesjes, voor elke dag één, en zijn geïnspireerd op de nieuwste anti-aging behandelingen. Het zijn perfect op elkaar afgestemde ampules met hoogwaardige actieve concentraten die ervoor moeten zorgen dat jou gezicht, hals en decolleté een compleet en verzorgend lifteffect ondergaan. Dagelijks wisselt de inhoud van een flesje, om elke dag een specifieke zone een speciale behandeling te geven. Bijvoorbeeld dag één is voor een intensieve bevochtiging van de huid, dag 2 een anti-aging behandeling voor een stralende huid, dag 3 een oog concentraat en ga zo maar veertien dagen door. Uiteindelijk heeft deze kuur zestien dagen geduurd omdat er ook nog twee verzorgende liftmaskers bijzaten om na zeven dagen, dus dagje rust in je kuur, en op het einde van de behandeling te gebruiken. Deze maskers bezitten plantaardige ‘botoxachtige’ actieve stoffen met anti-rimpel of rimpel opvullende eigenschappen. De huid ziet er daardoor veel steviger uit.

Processed with VSCO with s3 preset
arcelox face mask

 

Niet tegenstaande ik het serum gedurende die periode achterwege liet, gebruikte ik uiteraard mijn verzorgende nachtcreme en ooggel nog steeds. De kuur is, zoals ik eerder zei zo geconcentreerd, en bijgevolg niet heel goedkoop, maar geeft het een ongelooflijk resultaat. Je huid krijgt echt een professionele behandeling en dat gewoon bij je thuis. De inhoud van de flesjes zijn zo liquid dat je huid het product zeer makkelijk kan opnemen. Uiteraard ook weer te gebruiken op een zeer gereinigde huid, maar dat spreekt natuurlijk voor zich.

(lees verder onder de foto’s)

Processed with VSCO with s3 preset

Processed with VSCO with s3 preset

Processed with VSCO with s3 preset

Als algemene conclusie kan ik alleen maar zeggen dat Jean D’Arcel een geweldige ontdekking voor me is en zelfs met plezier nu mijn gebruikelijke avondritueel( waar ik nota bene zeer tevreden van was en nog steeds) voor aan de kant schuif. Ik ben altijd zeer voorzichtig met het aanprijzen van bepaalde artikels maar in dit geval durf ik jullie allemaal deze producten aan te bevelen, moesten jullie op zoek zijn naar een gepaste en persoonlijke behandeling voor jouw huidstype ! Een gedurfde uitspraak maar als jullie niet tevreden zijn na gebruik mag u mij gerust met de beschuldigende vinger wijzen! 🙂

Interesse? Kijk dan vlug op de website om een schoonheidssalon bij jou in de buurt of bestel ze vlug online.

http://www.delisecosmetics-jeandarcel.be

vragen, opmerkingen of suggesties? Aarzel niet om me een mailtje te sturen of een berichtje na te laten.

Mvg Miss K

 

 

 

 

 

 

Gepubliceerd door

3 reacties op ‘Wanneer jou badkamer hetzelfde aanvoelt als een beautysalon…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s