Een unieke Clutch van Détail Collection… het verhaal.

Toen ik , als ware handtassen liefhebber (lees verslaafde) , enkele maanden geleden een mooi pakketje ontving van Détail collection, kon mijn geluk niet op. In de doos vond ik een prachtige lederen clutch die tevens als handtas gebruikt kon worden door de meegeleverde lange riem. De tas zat, zoals elk merk met aandacht voor zijn product, nog eens extra verpakt in een mooie bijpassende zak voor de ideale bescherming.

Processed with VSCO with s2 preset

IK had dus nu de large cosmopolitan rosé goud in mijn bezit. Zoals je ziet op de foto’s is het een zeer ruime clutch en vind dit in mijn geval zeker geen nadeel. Ik ben ook zo iemand die net voor vertrek tot het ‘besef’ komt dat ik toch net alles ga nodig hebben die avond en dus eigenlijk veel ruimte kan gebruiken. 🙂 Klinkt dit ook vertrouwd voor jullie?

De clutch bestaat uit drie mooi afgewerkte vakken en achteraan ook nog een opbergruimte met ritssluiting. De flap heeft vanbuiten een mooi ‘koeienmotief’ in wit en rosé en binnenin een super mooie afwerking met bloemetjesmotief (zie foto). De handtas is vervaardigd uit gerecycleerd leer en net dat laatste zorgt voor een mooi verhaal achter het product en maakt misschien de handtas nog mooier dan dat hij uiterlijk al is.

De creatieve breinen achter het merk Détail, Céline en Bob, kwamen op het idee om samen te werken met locale vakmensen uit India door hun vele reizen naar dit fascinerende land. Alle handtassen zijn handgemaakt en worden vervaardigd uit gerecycleerde materialen waardoor het product ook vaak verschilt en je bijna nooit een identieke handtas zal tegenkomen. Leuk om weten toch dat jou handtas eigenlijk uniek is?! Detail gaat zelfs nog een stapje verder in zijn originaliteit… desgewenst kan de klant ook nog een persoonlijke boodschap in zijn handtas laten zetten waardoor je helemaal een “piece unique” in je bezit hebt.

IMG_20170602_115948_890
Mijn clutch klaar voor op elke feestje de eyecatcher te worden

Dit Belgische merk maakt niet alleen superleuke handtassen in alle kleuren en vormen maar verder hebben ze ook nog, geïnspireerd door natuurlijke edelstenen, een toffe eigentijdse juwelencollectie.  Ook hier weer is het principe dat elk modelletje een tikje anders is door het werken met uitsluitend natuurlijke materialen gaande van edelstenen tot leder, zilver, zijde of hout. Respect voor de natuur gaan steeds hand in hand!

Detail collection heeft echt, ondanks dat het allemaal 100% handgemaakt, fairtrade en fairfashion is, een leuke,  unieke en tijdloze collectie accessoires en handtassen!

Processed with VSCO with hb1 preset
Mijn handtas open met de hele mooie binnenafwerking

Mocht u geïnteresseerd zijn kijk dan zeker eens op hun website voor meer informatie en/of verkooppunten. Détail collection heeft geen fysieke winkel, maar zijn wel te vinden over heel vlaanderen. Ze hebben wel een showroom in de kerkofstraat 112 te Hasselt die enkele malen per jaar omgetoverd wordt tot een winkel zodat iedereen steeds de volledige collectie kan bewonderen. Na telefonische afspraak kunnen klanten zelfs langskomen het ganse jaar door. Prima service toch?!

http://www.detail-collection.be

 

Mvg Miss K

 

 

 

Gepubliceerd door

4 reacties op ‘Een unieke Clutch van Détail Collection… het verhaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s