In één klap mijn schoenencollectie uitbreiden dankzij een eenvoudig accessoire ?! Molinis!

Als vrouw, waar mode toch steeds een belangrijke rol in speelt, ben ik steeds op zoek naar leuke items en gadgets die mijn dagelijkse kleding net dat tikje anders kunnen maken dan de doorsnee outfit. Mijn laatste ontdekking? Molinis!

Molinis zijn een soort van “opzetstukjes” om over je schoen te schuiven of vast te zetten waardoor je een hele nieuwe schoen ontwikkelt en bovendien ook nog eens makkelijker loopt met je mooie hoge hakjes, net omdat je voet zo meer steun krijgt.

Ikzelf koos voor het Viper model in rood en zwart. Het is misschien niet het meest opvallende model van de collectie maar door de neutrale look vind ik ze mijn pumps net nog een luxueuzere uitstraling geven. Het is een soort van rode met zwarte gesp die je aan je schoen en enkel wikkelt en zo een klassevolle look aan je dagdagelijkse hak geeft, klaar voor een leuk avondje uit.

(lees verder onder de foto)

IMG_20170615_192225_717

Als bewijs dat ik 100% achter mijn Molinis sta kan ik als volgt bewijzen. Ik breng mijn gespjes over mijn dagdagelijkse pumps aan, maar net zo goed om mijn Louboutin’s hakken. Ik ben de eerste om te beweren dat je gewoon van bepaalde merken moet afblijven met versieringen en allerhande prullaria en bepaalde mode iconen moet laten in zijn eigen identiteit. Maar waarom dan wel met deze hoor ik jullie denken? 🙂 Wel gewoon omdat Molinis de eigenheid van mijn ‘rode zolen’ kan bewaren. Anderzijds vind ik mijn gespen zo’n luxueuze uitstraling aan mijn schoenen geven met als gevolg dat ze zelfs nog specialer worden. En trouwens, laat ons nu eerlijk zijn. Hoe graag we die 10cm hoge hakken ook dragen, indien we net iets verder moeten stappen dan van de wagen naar de stoel van ons restaurantje, kan een hulpmiddeltje om ons comfort te verbeteren zeker helpen, niet ? En Molinis doet dat! Doordat je voet vaster zit, stap je een heel stuk makkelijker.

(lees verder onder de foto)

Processed with VSCO with s3 preset
De handleiding die je in je doosje zal vinden om je Molinis vlot aan te brengen.

Molinis zag het levenslicht in 2009. Eigenaresse Esther Megens zocht echt naar een manier om schoenen een extra uitstraling en comfort te geven. Een schoen accessoire lijn op poten zetten was alleen niet zo heel makkelijk aangezien dit item nog niet bestond. Na jaren van productontwikkeling zijn de Molinis in november 2014 gepatenteerd en gelanceerd. Ze liepen zelfs in 2015 al mee op de fashion weeks in New York en Los Angeles en worden wereldwijd gedragen door ‘women on the go’ .

(lees verder onder de foto)

Molinis heeft een veelzijdige collectie gaande van franjes om rond je hakjes alsmede om rond je ballerina’s aan te brengen, opzetstukjes in alle kleurtjes en motiefjes met oa bloempjes en streepjes om je pump om te toveren in een elegant enkellaarsje als zelfs een Molinis met heuse slangenprint. Alle modellen worden tevens handgemaakt in Portugal uit verschillende materialen zoals suède- en vegan leather.

Zijn jullie ook net zo enthousiast geworden als ik of gewoon nieuwsgierig ? Neem dan zeker eens een kijkje op

www.molinis.com

Voor alle vragen kan u zoals steeds terecht via mail of een berichtje onderaan.

Mvg Miss K

IMG_20170704_120154_751

Gepubliceerd door

18 reacties op ‘In één klap mijn schoenencollectie uitbreiden dankzij een eenvoudig accessoire ?! Molinis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s