Zeg niet zomaar thee tegen Tastea !!!

on

Om mijn dagelijkse ongezonde invloeden van buitenaf (stress, te weinig slaap, een wijntje zo nu en dan 😉 ) te compenseren ben ik regelmatig op zoek naar leuke productjes om mezelf een gezonde levensstijl op te leggen of althans een duwtje in de rug te geven. Mijn laatste ontdekking…. Tastea

Processed with VSCO with preset
Aankomst van mijn eerste Tastea Pakket inclusief super handige drinkbeker.

Tastea heeft verschillende thee blends en zijn zo samengesteld dat ze jou kunnen ondersteunen in elk stadium van jou leven. Alle thees bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten en zijn van zeer hoge kwaliteit. Al deze variëteiten worden samengesteld door experts en pas op de markt gegooid na grondige analyse en goedkeuring op smaak als op de gezonde werking op het lichaam.

Processed with VSCO with s3 preset
De inhoud van mijn Detox Evening… niets dan 100% natuurlijke ingrediënten

Mijn eerste ervaring met Tastea was onmiddellijk de goeie. Ik koos om de 30 dagen Detox kuur te proberen en heb daar geen moment spijt van gehad. Deze kuur bestaat uit twee verschillende thees. Een blend voor ’s ochtends en eentje voor de late avond. Deze twee kokers bezitten telkens de meest luxe theekruiden. Ze zijn zo samengesteld dat de kruiden elkaar gaan versterken waardoor ze een positieve invloed hebben op jou lichaam.

IMG_20170613_094050_534
Mijn dagelijkse 30 dagen Detox Kuur.

De Detox morning bestaat uit : Groene thee, China gunpowder, groene thee matcha, citroenmelisse, mate green, natuurlijke smaak versterkers (citroen-abrikoos smaak), witte thee (Mao Feng), citroenschil, Mallow, Chinese zwarte thee (Pi Lo Chun Longkou), Paardenstaart,Taraxacum, Spirulina, Guarana.

De Detox evening uit: Appel, Verbena, Balm, natuurlijke smaak versterkers (sinaasappel-mandarijn smaak), sinaasappelschil, Hopbladeren, Tulsi, Calendula,  Vrouwenmantel kruid, Valeriaan, bonenkruid.

Waarvoor zijn deze twee blends nu eigenlijk goed en waarin ondersteunen ze jou gezonde levensstijl?

 • Boosten van je immuunsysteem
 • Verbeteren van de huid
 • Afdrijven van vocht
 • Verminderen van opgeblazen gevoel
 • Ondersteuning bij stress en vermoeidheid
 • Verhogen van je weerstand
 • Ondersteuning bij je stofwisseling
 • Ondersteuning voor een goede nachtrust
 • Onderdrukken van honger gevoel
IMG_20170609_115935_377
Een goed begin van de dag. Een kopje lekkere Detox thee en je kan de wereld aan.

Bovendien zijn de thees niet alleen goed voor jou lichaam, ze smaken echt nog eens heerlijk ook waardoor je telkens weer uitkijkt naar jou bekertje ’s ochtends en ’s avonds. Een vergelijk maken met bekende thees is moeilijk maar toch komt de smaak van de Detox Morning het meest in de buurt van groene thee met citroen-abrikoos smaak. Voor de Detox Evening geldt hetzelfde, maar de smaak komt meer in de buurt van een tropische fruitmix met een aanwezige sinaasappel-mandarijn nasmaak.

Bij mijn Detox kuur had ik ook nog een superhandige drinkbeker. Deze vul ik elke morgen zodat ik mijn thee makkelijk kan meenemen voor onderweg. De beker zorgt er voor dat mijn drankje heel lang lekker warm blijft en door het zeefje drink je makkelijk zonder dat je alle kruiden in je mond krijgt.

Processed with VSCO with s3 preset
Mijn drinkbeker gevuld met een lekkere Tastea Kruiden thee

Doordat mijn eerste ervaring zo goed beviel besloot ik daarom om ook de limited edition ‘Ibiza feelings’ te proberen. Deze zomer blend, uiteraard ook 100% natuurlijk en gezond, was samengesteld om je lekker te ontspannen , het stimuleren van het gelukshormoon en bovendien zorgend voor een boost voor jou gezondheid. Naast het ontspannend vermogen, de superfoods en de lekkere smaak van deze thee, is aan de blend het geheime kruid van dé likeur -Hierbas- van Ibiza toegevoegd. Heerlijk!

Processed with VSCO with s3 preset

Ik kan alleen maar concluderen voor mezelf dat Tastea een enorme ontdekking voor me is. De thees zijn echt een verwen momentje , genieten van een heerlijk kopje lekkere thee, en de positieve werking voor mijn gezondheid zijn echt een extra stimulans!

Wilt u zelf ook eens proberen, overtuigd of gewoon meer informatie over deze prachtige blends, neem dan zeker eens een kijkje op de website. Ik ben er zeker van dat er voor ieder van jullie wel een leuke thee tussen staat, gemaakt om aan jou specifieke behoefte te voldoen.

http://www.testea.eu

 

Mvg Miss K

IMG_20170622_093045_882
Genieten in de tuin met een kopje Ibiza Feelings van Tastea

 

 

17 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Lisa schreef:

  Heel benieuwd ga eens een kijkje nemen op de website om het zelf ook te proberen.

  Like

 2. Nicole Orriëns schreef:

  Wat fijn dat het zo goed bevalt zeg! Zelf drink ik eigenlijk alleen maar gewone Pickwickthee.

  Like

 3. Danella schreef:

  Ben de thee van Tastea nu al een paar keer tegengekomen op blogs, word er wel nieuwsgierig naar!

  Like

 4. capitalmonday schreef:

  O de detox lijkt mij ook erg goed om uit te proberen! Ik hou hier wel van. Inderdaad voor dat steuntje in de rug.

  Like

 5. MommyLovesPink schreef:

  Ik ben er net zo enthousiast over, het smaakt ook nog eens heel erg lekker

  Like

 6. Dafne schreef:

  Je hebt me wel enthousiast gemaakt! De thee ziet er ook erg goed uit.

  Like

 7. mamasliefste schreef:

  Het is lekkere thee! Ik drink de Energy Boost. Ik ben ook wel benieuwd naar de Ibiza blend

  Like

 8. romysilvia schreef:

  Ik had hier echt nog nooit van gehoord! Klinkt erg goed en ook nog lekker, interessant om te lezen! Bedankt voor het delen hiervan

  Like

 9. seadbeady schreef:

  Had ik nog niet van gehoord van dit soort thee, maar best wel interessant – bedankt voor de info 🙂

  Like

 10. Nog nooit eerder van gehoord! Ziet er heel lekker uit!! xx

  https://letyourhairdownsofie.blogspot.be

  Like

 11. Claudia Struijck schreef:

  Ik heb van een vriendin toevallig gisteren een potje Tastea smaak Ibiza gekregen en ik heb vandaag net twee mokken gehad. De thee is echt erg lekker!

  Like

 12. Tine schreef:

  Had er nog niet eerder van gehoord maar de Ibiza kuur lijkt me wel heel erg lekker!

  Like

 13. Naomi Anna schreef:

  Leuk geschreven! Ik ben erg benieuwd naar de detox thee

  Like

 14. Willem Meester schreef:

  Thee, heerlijk! Toch neem ik eerst een kopje koffie 🙂

  Like

 15. Sophia schreef:

  Wat een leuke verpakking alleen al 😍
  Ziet er lekker uit!

  Like

 16. Carli Van Echelpoel schreef:

  Ik ben zelf niet echt een theedrinker. Ik lust enkel verse muntthee en thee met perziksmaak. Maar die tastea is wel erg in aan het komen dus misschien moet ik ze toch maar eens uitproberen dan.

  Like

 17. Janet schreef:

  Ik vind dit er zoo leuk uitzien! Ben alleen bang dat de thee zo sterk wordt van de blend..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s