Zeg niet zomaar thee tegen Tastea !!!

Om mijn dagelijkse ongezonde invloeden van buitenaf (stress, te weinig slaap, een wijntje zo nu en dan 😉 ) te compenseren ben ik regelmatig op zoek naar leuke productjes om mezelf een gezonde levensstijl op te leggen of althans een duwtje in de rug te geven. Mijn laatste ontdekking…. Tastea

Processed with VSCO with preset
Aankomst van mijn eerste Tastea Pakket inclusief super handige drinkbeker.

Tastea heeft verschillende thee blends en zijn zo samengesteld dat ze jou kunnen ondersteunen in elk stadium van jou leven. Alle thees bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten en zijn van zeer hoge kwaliteit. Al deze variëteiten worden samengesteld door experts en pas op de markt gegooid na grondige analyse en goedkeuring op smaak als op de gezonde werking op het lichaam.

Processed with VSCO with s3 preset
De inhoud van mijn Detox Evening… niets dan 100% natuurlijke ingrediënten

Mijn eerste ervaring met Tastea was onmiddellijk de goeie. Ik koos om de 30 dagen Detox kuur te proberen en heb daar geen moment spijt van gehad. Deze kuur bestaat uit twee verschillende thees. Een blend voor ’s ochtends en eentje voor de late avond. Deze twee kokers bezitten telkens de meest luxe theekruiden. Ze zijn zo samengesteld dat de kruiden elkaar gaan versterken waardoor ze een positieve invloed hebben op jou lichaam.

IMG_20170613_094050_534
Mijn dagelijkse 30 dagen Detox Kuur.

De Detox morning bestaat uit : Groene thee, China gunpowder, groene thee matcha, citroenmelisse, mate green, natuurlijke smaak versterkers (citroen-abrikoos smaak), witte thee (Mao Feng), citroenschil, Mallow, Chinese zwarte thee (Pi Lo Chun Longkou), Paardenstaart,Taraxacum, Spirulina, Guarana.

De Detox evening uit: Appel, Verbena, Balm, natuurlijke smaak versterkers (sinaasappel-mandarijn smaak), sinaasappelschil, Hopbladeren, Tulsi, Calendula,  Vrouwenmantel kruid, Valeriaan, bonenkruid.

Waarvoor zijn deze twee blends nu eigenlijk goed en waarin ondersteunen ze jou gezonde levensstijl?

 • Boosten van je immuunsysteem
 • Verbeteren van de huid
 • Afdrijven van vocht
 • Verminderen van opgeblazen gevoel
 • Ondersteuning bij stress en vermoeidheid
 • Verhogen van je weerstand
 • Ondersteuning bij je stofwisseling
 • Ondersteuning voor een goede nachtrust
 • Onderdrukken van honger gevoel
IMG_20170609_115935_377
Een goed begin van de dag. Een kopje lekkere Detox thee en je kan de wereld aan.

Bovendien zijn de thees niet alleen goed voor jou lichaam, ze smaken echt nog eens heerlijk ook waardoor je telkens weer uitkijkt naar jou bekertje ’s ochtends en ’s avonds. Een vergelijk maken met bekende thees is moeilijk maar toch komt de smaak van de Detox Morning het meest in de buurt van groene thee met citroen-abrikoos smaak. Voor de Detox Evening geldt hetzelfde, maar de smaak komt meer in de buurt van een tropische fruitmix met een aanwezige sinaasappel-mandarijn nasmaak.

Bij mijn Detox kuur had ik ook nog een superhandige drinkbeker. Deze vul ik elke morgen zodat ik mijn thee makkelijk kan meenemen voor onderweg. De beker zorgt er voor dat mijn drankje heel lang lekker warm blijft en door het zeefje drink je makkelijk zonder dat je alle kruiden in je mond krijgt.

Processed with VSCO with s3 preset
Mijn drinkbeker gevuld met een lekkere Tastea Kruiden thee

Doordat mijn eerste ervaring zo goed beviel besloot ik daarom om ook de limited edition ‘Ibiza feelings’ te proberen. Deze zomer blend, uiteraard ook 100% natuurlijk en gezond, was samengesteld om je lekker te ontspannen , het stimuleren van het gelukshormoon en bovendien zorgend voor een boost voor jou gezondheid. Naast het ontspannend vermogen, de superfoods en de lekkere smaak van deze thee, is aan de blend het geheime kruid van dé likeur -Hierbas- van Ibiza toegevoegd. Heerlijk!

Processed with VSCO with s3 preset

Ik kan alleen maar concluderen voor mezelf dat Tastea een enorme ontdekking voor me is. De thees zijn echt een verwen momentje , genieten van een heerlijk kopje lekkere thee, en de positieve werking voor mijn gezondheid zijn echt een extra stimulans!

Wilt u zelf ook eens proberen, overtuigd of gewoon meer informatie over deze prachtige blends, neem dan zeker eens een kijkje op de website. Ik ben er zeker van dat er voor ieder van jullie wel een leuke thee tussen staat, gemaakt om aan jou specifieke behoefte te voldoen.

http://www.testea.eu

 

Mvg Miss K

IMG_20170622_093045_882
Genieten in de tuin met een kopje Ibiza Feelings van Tastea

 

 

Gepubliceerd door

17 reacties op ‘Zeg niet zomaar thee tegen Tastea !!!’

 1. Ik ben zelf niet echt een theedrinker. Ik lust enkel verse muntthee en thee met perziksmaak. Maar die tastea is wel erg in aan het komen dus misschien moet ik ze toch maar eens uitproberen dan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s