Eureka …. Smoovall !

Kleine dingen kunnen vaak grote veranderingen teweeg brengen. Dat is een zin dat je heel vaak hoort, al dan niet terecht, maar in dit geval is het ook meer dan op zijn plaats. Velen onder jullie zullen, net als ik ook wel eens last hebben van schuurvlekken tijdens het sporten of het wandelen op warme dagen ten gevolge van wrijving met de huid of onze kledingstukken. Verder dan nu en dan eens een pleister kleven (die nooit bleef hangen trouwens 🙂 ) of wat poeder strooien en verder ons mateloos irriteren kwamen we niet in onze zoektocht naar een oplossing… Welnu, … Ik heb ze gevonden.

SMOOVALL !!!

Processed with VSCO with s2 preset

Smoovall is een klein busje met een groot resultaat. De onzichtbare spray heeft een uitstekende werking en dat wel tot vier uur lang. Het brengt als het ware een onzichtbare film op het te behandelen oppervlak en zorgt ervoor dat de irritaties niet opduiken. Schudden, sprayen, aanbrengen en je ding doen, zo simpel is het. Je hoeft er verder niet meer naar om te kijken .

Voorheen bestonden er al smeermiddeltjes , die vaak kleverig en jammer genoeg ook prijzig waren voor onze portemonnee , met een mindere werking. Daarom bedacht een Nederlandse ondernemer dat dit wel beter kon. En gelijk had hij! Smoovall is overal makkelijk mee te nemen, is niet kleverig en laat geen vlekken na op kledingstukken en het resultaat is fantastisch. Waar ik voorheen tijdens het sporten last had van irritatie door de wrijving met het bandje van mijn sport bh, is dit nu volledig verholpen en beweeg ik “pijn” vrij.

IMG_20170721_105104_885
Een beetje Smoovall aanbrengen en sporten verloopt vanaf nu zonder irritatie.

Tijdens de zomerdagen is dit kleine flesje voortaan steeds in mijn handtas te vinden. Over Smoovall ben ik razend enthousiast en is het net zo simpel als briljant in al zijn eenvoud!

Smoovall is te koop op hun eigen website

http://www.smoovall.com

prijs: 12,99 euro voor 80 ml

 

Mvg Miss K

Processed with VSCO with s3 preset
Sinds kort steeds in mijn handtas te vinden. Smoovall !

Speciale dank aan Burococo :    www.burococo.be

Gepubliceerd door

31 reacties op ‘Eureka …. Smoovall !

  1. Zalig, ik heb het sinds gisteren in huis, geen loper maar wel een ander probleem dat veel vrouwen zullen herkennen: schurende benen bij rokjesweer… Ik heb al een tijdje vevina maar dat werkt toch niet helemaal zoals het moet. Ik kijk al uit naar mijn eerste rokjes-smoovalldag en schrijf zeker een blogje als ik het getest heb…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s