Een uitgebreide selectie gezonde drankjes. Verima !!!

Een tijdje geleden kwam ik in contact met Verima, verdeler van een assortiment healthy- en bio drinks, persmachines en toebehoren. Ik was zeer benieuwd om hun gamma te ontdekken omdat voor mij de drankjes nog onbekend waren.

Mijn eerste dorstlesser was meteen een schot in de roos. De pomegranate and green tea uit het Mangajo assortiment. Hij was echt super lekker en fris. Een echte dorstlesser! Vaak heb ik het probleem bij zulke ijsthee drankjes dat je de koude thee nogal fel doorsmaakt waardoor hij eerder wrang, dan verfrissend proeft . Bij dit Mangajo drankje had ik helemaal dat probleem niet. Hij heeft een perfecte balans. Top!  Deze variant bestaat uit de granaatappel, ook wel de chinese appel genoemd, bevat bijzonder veel flavonoiden voor extra oxiderende kracht, en de groene thee. Hij was niet alleen enorm lekker van smaak, Mangajo is bovendien nog zeer laag in calorieën. Ideaal toch?!

IMG_20170630_120001_751
Mijn persoonlijke favoriet uit het Mangajo assortiment

Uit dit assortiment kreeg ik ook nog de Goji-berry and green tea, een drankje op basis van de Aziatische gojibes uit de Himalaya die meer bètacaroteen bevat dan een wortel. In combinatie met de groene thee levert dat een gezonde dosis antioxidanten. Als laatste heb ik ook al het genoegen gehad om de lemon en green tea te proeven. Dit drankje heeft de groene thee, goed voor de zuivering van lichaam en geest als ook de toevoeging van wat citroen voor een verfrissende toets.

Processed with VSCO with s3 preset

Wat maken de sapjes nu zo speciaal ? Wel Mangajo is gewoon al een zalig drankje om te ontgiften en bovendien zijn ze super lekker van smaak! Ze zijn namelijk allemaal gemaakt zonder toegevoegde suikers, zonder bewaar- of zoetstoffen, zonder artificiële kleurmiddelen. Verder zijn het ook allemaal NATUURLIJKE ingrediënten gemaakt met echt sap, niet verworven uit concentraat. Tot slot is de thee die gebruikt wordt in de sapjes verkregen door infusie en niet uit extract. Dit alles maakt van Mangajo een topproduct en is het alleen nog kiezen welke smaak of drankje jou persoonlijke voorkeur geniet.

Verder had ik in mijn ijskast nog twee gezonde vitaminewaters staan uit het Vit-Hit gamma afkomstig uit Ierland. Ze zijn een ‘blend’ van watervruchtensap en verschillende vitamines. De drankjes bestaan uit…

 • Water, vitamines en echt vruchtensap
 • Weinig calorieën
 • Geen vetten
 • Geen toegevoegde suikers
 • Geen conserveringsmiddelen
 • ​Geen smaakversterkers of kleurtoevoegingen

Je hebt in dit gamma drie smaken. De detox ( mandarijn en groene thee ) , Boost (rode bessen met guarana en Lean and Green ( groene appels met vlierbloesem en maté thee ). Uiteraard spreken hier de namen een beetje voor zich en is het gewoon het drankje nemen voor welke doeleinden u er ééntje kan gebruiken. Heb twee vitaminewaters kunnen proeven en beiden ( detox en Lean and Green ) hadden weer een uitstekende smaak. Vitaminewater zoals het moet zijn!

Processed with VSCO with s3 preset

Uit het gamma van Alo had ik de Exposed in mijn bezit. Een drankje gemaakt op basis van Alloe vera. Bij de eerste slokjes moet ik zeggen dat het wel even wennen was. In het drankje zitten namelijk ook echte stukjes vruchtvlees.Na een paar slokjes is die structuur in je sapje zelfs aangenaam. Verder was dit drankje echt super lekker en een beetje zoetig door de honing en rietsuiker.

De voordelen van de Alo drinks zijn ( vijf verschillende smaken op de markt)

 • Echt Aloe Vera vruchtvlees en sap, rechtstreeks uit de plant
 • Geen poeders , 100% natuurlijk
 • Bevat vitaminen, mineralen en essentiële aminozuren
 • Glutenvrij
 • Vanaf 20 kCal per 100 ml

Voor alle doeleinden is dit drankje ook echt geschikt, of het nu sporten is, op vakantie of gewoon in je luie zetel… het smaakt gewoon altijd.

Processed with VSCO with s3 preset
Een greep uit het assortiment: Isbre water( meer info verder in het artikel), Indi Coco en het aloe vera drankje Alo.

Vervolgens had ik ook nog een brikje Indi Coco, 100% organisch kokosnoot water. Over dit drankje kan ik zeer kort zijn. You love it or you hate it. Ben je voor de smaak van kokos tijdens een warme zomerdag zal je het helemaal geweldig vinden, als niet,…. er is voldoende andere keuze in het gamma. 🙂

Uit het assortiment van Diet-Teaz ( ijsthee verkregen na een speciaal proces met gehele theebladeren ) had ik de Organic pepermint matcha tea. Een frisdrank op basis van vers gezette pepermuntthee , groene thee en citroen. Van de smaak ben ik in dit geval iets minder enthousiast, van de eigenschappen dan weer enorm fan, door de toch wrangere en sterkere smaak dan gemiddeld bij zulke drankjes. Nu ben ik vrij zeker dat net door die sterkere smaak er daarom weer heel veel mensen fan van deze thee zullen zijn, maar dat is iedereen zijn persoonlijke smaak en goesting…. en u weet, daar discussiëren wij niet over 🙂

Processed with VSCO with s3 preset
Ben je fan van Sterk aanwezige smaken waaronder pepermunt en thee? Dan is dit drankje echt iets voor u

Tot slot had ik gisteren een flesje Isbre water meegenomen als dorstlesser tijdens het sporten. Is dit nu zo speciaal om een blog over te schrijven hoor ik jullie denken… ja het is toch niet alledaags moet ik zeggen. Isbre is namelijk het beste water in de wereld! Waarom??? Dat zal ik nog even kort meegeven en dan stop ik echt 😉

IMG_20170814_100311_752

Het is het eerste authentieke en betaalbare gletsjerwater. Bij Isbre hebben ze lang gezocht om ’s werelds zuiverste water te vinden. En ze hebben het gevonden… in Noorwegen, in een ongerepte regio ligt de Hardangerjøkulengletsjer, ( heb ik tien keer voor moeten spieken hoor 😉 ) de bron van Isbre. Analyse heeft trouwens aangetoond dat Isbre zuiverder is dan alle andere merken. De totale opgeloste vaste stoffen, dit met inbegrip van mineralen, zouten en metalen, in een bepaald volume water ( Hoe lager de waarde, hoe zuiverder het water ) is hier dus veel lager dan bij de concurrentie. Het is dus niet alleen om de smaak te doen maar ook om de kwaliteit.

Vrij speciaal toch, mijn flesje water? 😉

hebt u nog vragen, opmerkingen laat het mij dan zeker weten. Bent u benieuwd naar het volledige gamma, meer info of wil u gewoon bestellen, ga dan zeker eens naar de website van Verima !

http://www.verima.be

Voor mijn lezers heb ik nog een kortingscode van 10% bij een bestelling vanaf 40 euro: missk510

 

Mvg Miss K

 

 

Gepubliceerd door

14 reacties op ‘Een uitgebreide selectie gezonde drankjes. Verima !!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s