Kwaliteit, tijdloos, modern, sjiek …. YEEX!!!

Waar het hart van vol is, loopt de mond van over …. een veelgebruikt gezegde dat ook vaak toegepast wordt door diegene die echt gecharmeerd, in de ban, of zelfs verliefd is op iemand of iets. Dit laatste heb ik nu ook aan de hand met mijn nieuwste uurwerk in mijn collectie. Ik kan niet wachten om dit met jullie te delen. Mag ik jullie voorstellen … YEEX.

Processed with VSCO with s2 preset
Klasse item in een klasse verpakking bij levering

Al enige tijd was ik op zoek naar een gepast uurwerk in het rosé goud. De jongste tijd betrap ik mezelf erop dat ik meer en meer armbanden en andere accessoires koop in deze kleur. Ook al is het in mijn geval weer een uurwerkje “voor erbij” , toch heb ik graag dat mijn klokje kwalitatief is en echt volwaardig aanvoelt. Ik hou niet van die horloges die je vaak in (goedkopere) accesoirewinkels kan vinden, die er bij de eerste indruk trouwens prima en mooi uitzien, maar eens je ze vasthebt echt heel licht, fragiel, hol en zelfs plastic overkomen. Mijn nieuwe Yeex watch is net het tegenovergestelde van dat. Hij ziet er niet alleen prachtig uit, hij bestaat bovendien nog uit top materialen ook. Dit voel je onmiddelijk als je hem vast neemt en ermee pronkt rond je pols.

IMG_20170817_185728_133
Mijn YEEX is zo mooi en klassevol, dat je niet van accessoire kan spreken maar gewoon de eyecatcher van mijn outfit is.

Yeex watches is ontstaan door drie Nederlandse vrienden en ondernemers met een passie voor mooie uurwerken. Uit die passie is Yeex ontstaan met de bedoeling om ze te delen met hun klanten. Het is de betrachting om high end, fashionable uurwerken op de markt te brengen voor elke gelegenheid. In dit concept zijn ze dan ook, in mijn inziens, met glans geslaagd. Mijn klokje voelt niet alleen heel duur aan, hij mag zeker gezien worden! En dat op elke gelegenheid. Van mijn dagelijkse boodschappen tot leuke trendy uitjes, ik draag mijn Yeex met heel veel plezier en trots en krijg er zelfs complimentjes over. Leuk toch?!

Processed with VSCO with s2 preset
De kast, gemaakt met hoogwaardige materialen en meerdere functies. Een uurwerk gemaakt voor de echte liefhebber en fashionlover.

De eerste collectie, waar de mijne onderdeel van uitmaakt trouwens, dat Yeex nu op de markt gebracht heeft zijn vier dezelfde uurwerken in vier verschillende kleuren, (Roségold black, Roségold white, Darkgun Black and silver white) zowel voor mannen als vrouwen ( Unisex) . Deze primeurs zijn dan ook het symbool voor alles waar Yeex voor staat… Kwaliteit, tijdloos, modern, sjiek! Deze uurwerken geven je look een uniek karakter en dat voor elke outfit. Iedereen dat deze horloges uit “the First Collection” zal dragen, zal er ook met een andere kijk en voor een andere gelegenheid of look van houden.

WEAR YEEX, BE DIFFERENT

IMG_20170806_020506_848
Je alledaagse look wat opwaarderen? … Wear YEEX!

Ik kan alleen maar concluderen dat ik ontzettend blij ben met mijn nieuwe aanwinst! Prachtige look en een prima prijs/kwaliteits verhouding, die zeker kan concurreren met mijn vaak veel duurdere uurwerken. Ik ben nu al een enorme fan van Yeex en kan maar één ding hopen…. dat er snel nog vele collecties mogen volgen!!!

Wilt u zelf een kijkje nemen naar de collectie? Meer details bekijken van de hoogwaardige materialen waaruit deze prachtige uurwerken zijn vervaardigd… of misschien onmiddellijk bestellen, om net zoals ik te pronken met zo’n prachtig uurwerk?

éen adres:

http://www.yxwatches.com

Het goede nieuws heb ik natuurlijk voor het einde gehouden! 😉 Voor mensen die nu graag ééntje zouden willen na het lezen van mijn blog heb ik een persoonlijke kortingscode van maar liefst 20% !!!! Gebruik bij het afrekenen: missk20

Mvg Miss K

 

 

Gepubliceerd door

14 reacties op ‘Kwaliteit, tijdloos, modern, sjiek …. YEEX!!!

  1. Hij ziet er prachtig uit! De band vind ik vooral erg mooi. Ik heb even op de site gekeken, en ik vind ze wel redelijk aan de prijs. Maar ik ben dan ook iemand die gewoon voor een paar euro een horloge in een goedkope winkel koopt en vrij vaak van horloge wisselt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s