Stijlvol, trendy, comfy, kwaliteit …. Nollies Elephant

on

Al vele jaren is mode mijn passie, shoppen mijn hobby. Toch kan ik na al die tijd u nog steeds niet exact vertellen welke stijl nu specifiek bij mij hoort en past. Misschien is dit wel mijn grootste probleem,… Ik vind zoveel leuk ๐Ÿ™‚ Van gekleed in jurkjes en hoge hakken tot klassiek in tweedelige pakjes, trendy of casual chic. Ook de ย vrijetijds streetlook spreekt me enorm aan en kwam ik een tijdje geleden in contact met opnieuw een leuk nieuw label… Nollies Elephant.

IMG_20170627_185756_462

In deze categorie komen er de laatste jaren ย enorm veel leuke merkjes hun hoofd aan het venster steken. Met allerlei toffe eigentijdse en alledaagse kledingstukken waar je je dan ook dagelijks comfortabel maar bovenal heel presentabel en gelukkig in voelt. Er hangen ondertussen al heel veel truien en shirtjes in mijn kast die zo leuk zijn om dragen, vaak met de gekende slogans of quotes, dat ik steeds vaker op zoek ga naar kwalitatieve , goed uitziende en leuke items met een verhaal. Ook beginnende Belgische merken spreken me ย enorm aan en zijn uitnodigend om te ontdekken. Zo kwam ik terecht Bij Nollies, want zij voldoen namelijk aan al deze voorwaarden.

Processed with VSCO with s3 preset
Het label met de gekende olifant op.

De eigen identiteit van Nollies is enorm leuk om weten. Het geeft direct een ‘familiaal’ karakter aan de kledingstukken die je draagt. Tegenwoordig vind ik dit veel ‘gezelliger’ dan de massaproducties van de grote bekende ketens.

Nollies is een beginnende Belgische creatie van Jonathan en Kathleen, al bijna 10 jaar een gelukkig koppel. Uit de passie voor ondernemen (Jonathan) en de liefde voor mode ( Kathleen) is Nollies ontstaan. Het persoonlijke karakter vind je meteen al terug in de merknaam. Nollies staat voor de troetelnaam die Kathleen al tien jaar geeft aan Jonathan. (schattig he?! ๐Ÿ™‚ ) De olifant voor hun fascinatie voor dit prachtige dier die ze ontdekten samen tijdens รฉรฉn van hun reizen naar Thailand.

Ook hun collecties hebben een link met het leven dat ze samen delen. Elk item dat je kan kopen heeft een naam meegekregen van steden in de wereld die ze samen bezocht hebben.

IMG_20170707_120020_923
Het Washingtonladykhaki ‘crรจme de la crรจme’ shirt. Heerlijk om mee in de stad te dolen op een zomerse dag.

Nu is dat verhaal voor mij altijd leuk om weten, natuurlijk is de schoonheid en de kwaliteit uiteraard het allerbelangrijkste! In mijn kast ligt dan ook de WashingtonLadyKakhi . Echt een supertof shirtje met de ludieke tekst “creme de la crรจme”. Want dat ze wij dat niet allemaal ย dames?! ๐Ÿ˜‰ Het is echt tof om dragen, gewoon op een jeansbroek of een schortje en klaar. Lekker makkelijk, comfortabel ( niet onbelangrijk als je al eens achter kids moet rennen ) maar bovenal hedendaags en trendy. Mijn Nollies bestaat uit 100 % organisch katoen en is daarom bijzonder licht en comfy. Dit is namelijk ook รฉรฉn van de doelstellingen van de mensen achter dit label. Niet alleen maar het zoveelste merkje in de rij maar zorgen voor kwalitatieve, trendy spullen waar iedereen zich goed en trots in kan voelen. Voor mezelf kan ik zeggen dat dit zeker gelukt is. Vanaf ย nu kijk ik regelmatig eens op hun website en ben ik enorm benieuwd wat de nieuwe collectie te bieden zal hebben. Als die zo leuk gaat zijn als hun eerste lijn, zou je me binnenkort wel eens vaker in een shirtje of leuke trui van Nollies over straat kunnen zien lopen.

IMG_20170819_100321_630
Nu de temperaturen stilaan afnemen is mijn shirtje prima te dragen met een vest. Stoer en comfy!

Bent u na het zien van mijn foto’s of het lezen van mijn blogje nieuwsgierig geworden wat Nollies Elephant allemaal in hun collectie hebben? Neem dan zeker eens een kijkje op de website…. en o ja om het persoonlijke karakter nog meer weer te geven moet je zeker eens kijken naar hun modellen op de website. Dit zijn namelijk geen willekeurig gekozen figuranten maar persoonlijke kennissen en vrienden. Om maar te zeggen dat in het label echt wel een stukje persoonlijkheid verwerkt zit. Het plaatje… en verhaaltje klopt!

http://www.nollies-elephant.com

P.S. Mocht u ooit toch eens bestellen bij Nollies, hou dan zeker vol ongeduld je brievenbus in de gaten want een zending uitpakken zal nooit meer hetzelfde zijn! Een zending met liefde verpakt als een heus cadeau, dat maak je met plezier open!

Mvg Miss K

Processed with VSCO with s3 preset
De quote waar Nollies voor staat! Je zelf gelukkig voelen met je gekozen kleding.

16 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Het ziet er leuk uit! Mooie kleur shirt. Ik ben alleen niet zo’n fan van teksten op kleding.

  Liked by 1 persoon

 2. lodiblogt schreef:

  Heel leuk shirt. Staat erg mooi met een Jeans. Zelf draag ik geen shirts met teksten meer, maar door dat deze geen felle kleuren heeft, vind ik dit wel heel leuk.. Ik vind uniek ook leuker dan de grote merken. Al heb ik mij stijl ook nog steeds niet gevonden hoor.

  Liked by 1 persoon

 3. Sandy schreef:

  Dat ziet er leuk uit, ik had hier nog niet eerder van gehoord. Leuk dat ze eigen vrienden inzetten als model, dat maakt het beeld reรซler en persoonlijker โค

  Liked by 1 persoon

 4. Leo schreef:

  Heel leuke blog. Het is wel een heel leuk shirt in die kleur! Moet snel de kledingstukken voor mannen eens bekijken.

  Liked by 1 persoon

 5. Sofie schreef:

  Klinkt allemaal ontzettend goed, ik vind het shirt ook erg leuk!

  Liked by 1 persoon

 6. Vyella schreef:

  Wat een super tof shirt en wat leuk dat die twee elkaar gevonden hebben en Nollies samen gestart zijn!

  Liked by 1 persoon

 7. Kevin schreef:

  Wat een super leuk shirt! Staat je goed en leuke gecombineerd met dat leren jasje

  Liked by 1 persoon

 8. Bru.belle schreef:

  Heel leuk geschreven! Foto’s zijn crรจme de la crรจme.. Tof merkje. Ben ook een kameleon als het op kleding aankomt.. Vind ook zoveel leuk. Liefs โค๏ธ

  Liked by 1 persoon

 9. Claudia Struijck schreef:

  ik volg je ook op insta en ik vind dat jij erg veel gevoel hebt voor stijl! Je outfit zijn altijd on point. En dit shirt is super leuk!

  Like

 10. Nollies schreef:

  Top, topper, toppers! ๐Ÿ˜‰ Super leuk om te lezen! En helemaal waar. Bedankt!!! x

  Liked by 1 persoon

 11. Rudi schreef:

  Crรจme de la crรจme, inzicht en smaak. TOPPERS

  Like

 12. Judith schreef:

  Shirtje past overal bij, echt fijne kleur, draag ik ook vaak

  Like

 13. Janet schreef:

  Super leuk! Helemaal mijn smaak! ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

  Like

 14. Naomi Anna schreef:

  Wat een leuk shirt! En ook heel tof dat het een duurzaam kledingstuk is.

  Like

 15. Leuk shirtje, ik kende het merk nog niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s