Je goed in je vel voelen begint bij …. Topwijf

Nu de dagen stilaan korter worden, de temperaturen kouder en kouder, is het opnieuw tijd om de warme kleding uit de kast te halen. Niets zo heerlijk dan tijdens gure en frisse dagen van die leuke comfy truien te dragen die voor elke gelegenheid goed zijn. De eerste die ik dan met veel plezier uit mijn lade haal is die van Topwijf!

Processed with VSCO with preset

Mijn blauwe sweater met het leuke fel roze opvallende opschrift is echt een lekker warme trui die zeer trendy oogt en makkelijk draagt. Als vrouw wil je toch graag een beetje goed voor de dag komen, alleen als je dagen in het weekend vaak gevuld zijn om achter zo’n heerlijke grappige en bovenal schattige bengeltjes te rennen, moet je toch vaak een compromis zoeken tussen zeer gekleed en comfy. Wel deze trui heeft dat allemaal. Lekker makkelijk, stoer, ludiek en trendy maar zo heerlijk om dragen. Je gooit je trui op een leuke jeans met toffe sneakers eronder en je bent helemaal mee om fris en fruitig in het openbaar te verschijnen 🙂 Lekker casual chic.

Processed with VSCO with preset

Bij dit soort looks horen vaak ludieke, grappige teksten. In dit geval ChiChi. Heerlijk toch, dat we in onze kledingkeuze en stijl ons gevoel voor humor en relativering kunnen doortrekken naar de persoon die we zijn?! We moeten niet altijd serieus door het leven gaan en wat zelfspot mag er altijd bij.

Processed with VSCO with preset

Die zelfspot en relativering is dan ook net de basis waarop Topwijf ontstaan is. De jonge ondernemer Fleur Sabbe creëerde dit leuke kledingmerk met als doel gewoon jezelf te kunnen  zijn en je goed te voelen in je dagelijkse kleding. Topwijf is een lifestyle brand voor de stoere, hippe madam met gevoel voor humor. Waar het bij Topwijf om draait is mooi omschreven op de website en kan ik me helemaal in vinden!

“Zijn we niet allemaal wat te hard en kritisch voor onszelf en voor elkaar? Topwijf zorgt voor een gevoel van samenhorigheid. Een topwijf steunt anderen, staat haar mannetje, durft, zegt haar mening, trekt zich het allemaal niet zo hard aan, is een beetje gek, laat zich niet doen, is een goede vriendin en blijft vooral zichzelf.”

Zo is het helemaal! Een tekst waar menig vrouwen zich in kunnen vinden lijkt me. De collectie, die trouwens voor zowel mannen, vrouwen als voor onze kleine prinsen en prinsesjes gecreëerd worden staan boordevol items met ludieke en grappige teksten. De befaamde “topwijf” truien en shirtjes met de merknaam kennen we ondertussen allemaal, maar de collectie is tegenwoordig zo uitgebreid dat je heus wel een leuke tekst voor jezelf of je dierbaren kan vinden. Denk maar aan oa topwijfje, topventje voor onze allerkleinsten op een shirt, trui, body of zelfs bavet. Topvent voor onze wederhelft als voor onszelf de tuttebel, Yes, grlpwr, female future, de leuke quotes, enz…., en natuurlijk de ChiChi zoals ikzelf draag…. Kortom voor elk wat wils en dit voor het ganse gezin.

Processed with VSCO with preset

Wil je nu zelf ook iets leuks van dit tof merk van eigen bodem dragen, ga dan snel eens kijken op hun website of bezoek de concept store te Oostende waar je naast de eigen collectie ook tal van andere toffe, trendy accessoires en kledij kan kopen en dit vaak van Belgische makelij.

Praktische info:

www.topwijf.com

concept store: Christinastraat 32, 8400 Oostende

Woe/ Don/ Vrij/ Za: 10u30 – 18u

 

mvg Miss K

IMG_20170908_181604_303

 

24 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Sandra schreef:

  De laatste dagen ben ik ook weer in mijn kledingkast op zoek naar warmere kleren. Ik heb inderdaad truien waarvan ik denk: ach ik doe toch een jas aan als ik de kinderen van school haal.😀 Maar ja, ze zitten zo lekker als ik thuis achter de computer zit te werken!
  Wellicht toch eens tijd om wat nieuwe kledingstukken aan te schaffen.

  Like

 2. lodiblogt schreef:

  Leuk shirt en lijkt me ook heerlijk zitten, qua stof. Leuk ook dat ze kleding voor het hele gezin hebben.

  Like

 3. Sylvia schreef:

  Ook zulke shirts heb ik, maar dan wel langer hoor. Ik vind deze aan de korte kant 😉 Ik hou van langere sweaters en shirts. En die teksten erop zijn soms echt geweldig! En je kan idd altijd een tegenreactie krijgen..I ♥ it!

  Like

 4. Beau Bewust schreef:

  Wat een toffe trui zeg. Staat je heel leuk 🙂

  Like

 5. Nicole Orriëns schreef:

  Dat lijkt me een lekker warme en comfortabele trui! Zelf houd ik nooit zo van bedrukte kleding.

  Like

 6. Danella schreef:

  Wat een leuke trui. Lijkt me heerlijk zitten!

  Like

 7. bru.belle schreef:

  Wauw! Jij bent een echt TOPWIJF!!! Tof merk.. Liefs x

  Like

 8. Janet schreef:

  Leuke trui! Lijkt me ideaal voor in de herfst!

  Like

 9. Wanda schreef:

  Dat zijn inderdaad heerlijke truien! Vooral in deze gure tijd is het heerlijk om te dragen, zowel thuis maar ook gewoon als je nog ergens naar toe moet. Ik vind het dan vooral wel lekker dat ze bij de hals aansluiten want koude schouders vind ik helemaal niks namelijk.

  Like

 10. moonlighttravel schreef:

  Heerlijk een warme trui met dit weer!

  Like

 11. Het lijkt mij heerlijk om deze te dragen. Super leuke trui

  http://dhini.nl

  Like

 12. lifebyxenia schreef:

  Wat lijkt mij dit een heerlijke trui. Zou helemaal iets voor mij zijn. Ga zeker een kijkje nemen

  Like

 13. Kimberly schreef:

  Wat een super gave trui! Echt iets dat je moet hebben met dit weer.

  Like

 14. Ester schreef:

  Super leuk! Ik heb een trui met “topwijfje” voor mijn dochtertje.
  Love it!

  Like

 15. Eva schreef:

  Ik hou van dit soort kleding! Ziet er leuk uit en zit heerlijk!

  Like

 16. Amylia schreef:

  Grote fan van sweaters! Staat je goed!

  Like

 17. Mariska van Heel schreef:

  Ziet er zeker leuk en comfy uit, ik kan nog wel wat truien gebruiken. Toch eens een kijkje nemen 🙂

  Like

 18. gekfrieke schreef:

  e naam alleen nodigt uit tot aankopen, ze zien er ook heel comfortabel uit

  Like

 19. Miss Pixie schreef:

  Ik ben ook al helemaal in sweatermodus. Die van jou is echt heel leuk!

  Like

 20. kikimultem schreef:

  Jaaaa heerlijk een nieuwe najaarscollectie garderobe! Super leuke trui.

  Like

 21. mirteblogt schreef:

  leuke trui zeg! al lijkt hij mij wel een beetje aan de korte kant.

  Like

 22. Gabriëlle schreef:

  Gave outfit! Vooral die trui vind ik super gaaf. Hij staat je mooi😊

  Like

 23. ekebrouwer schreef:

  Toffe trui, ik houd wel van dit soort items met een leuk woord erop!

  Like

 24. De truien zijn echt super om te dragen en zo leuk met de quotes erop. Ik ben er ook helemaal weg van. Toffe post en weer zo leuk geschreven! 😃

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s