Een potje met oneindig veel mogelijkheden….

Een hele tijd geleden kreeg ik een pakketje uit Engeland toegestuurd. Daarin zat een luxueus ogend doosje als verpakking met een mooi potje kokosolie. De naam had ik nog nooit eerder van gehoord maar nu, een tijdje later, kan ik dat toen nog onbekende potje niet meer missen. Maak kennis met Evanesce.

Facetune-201709241116817842

De inhoud van een potje Evanesce is net zo simpel als brilliant. Het bevat maar één enkel ingrediënt! Namelijk 100% organisch koud geperste kokosolie, maar dit dan van de allerbeste kwaliteit. De olie is geselecteerd en geperst om aan de hoogste eisen te voldoen. De inhoud bevat de allerhoogste dosis in anti-oxidanten en voedingsstoffen. De mogelijkheden van Evanesce zijn dan ook veelzijdig en de werking doeltreffend.

Waarvoor kan je Evanesce allemaal gebruiken?

 • Vocht inbrengende crème en verzorging
 • Anti-Aging
 • Make-up verwijderaar
 • Lip balsem
 • Haar masker
 • Scheren
 • Verzoring van wondjes insectenbeten
 • Kan ook gebruikt worden bij kinderen
 • ………….                       

Processed with VSCO with s2 preset

Hoe is Evanesce ontstaan?

Toen enkele jaren geleden de oprichter, Marion Reynolds op vakantie was in Thailand , besloot ze om een locale apotheker op te zoeken, in de hoop een oplossing te vinden voor haar jarenlang probleem met haar zeer gevoelige huid. De man in kwestie adviseerde haar om kokosolie te gebruiken. Met enige argwaan besloot Marion om het middeltje toch maar een kans te geven en wonder boven wonder hielp dit enorm voor haar probleem. Eenmaal thuis gekomen ging ze dan ook op zoek naar pure kokosolie. Tot haar grote teleurstelling kwam ze al snel tot de conclusie dat dergelijke hoogwaardige olie moeilijk te vinden, en meestal als keuken ingrediënt te verkrijgen was. Daarenboven waren de voorradige oliën enkel in eenvoudige keuken verpakkingen voor handen.

Marion bleef echter niet bij de pakken zitten en besloot al gauw om een kokosolie op de markt te brengen van de allerhoogste kwaliteit, zodat zij en alle andere mensen met een zeer gevoelige huid het gewenste product voorhanden hadden. Tweede bekommernis was het design. Haar product moest niet alleen vanbinnen top zijn, aan de buitenkant moest het iets uitstralen. Een potje dat je gewoon graag in je badkamer hebt staan.

Processed with VSCO with s3 preset

Na twee jaar onderzoek ( kokosolie ) en uitwerking ( design ) van allerhande ontwerpen is dit nu het resultaat. Een super mooi potje, dat het uitzicht van je badkamer verrijkt en de kwaliteit van het allerhoogste is dat er heden op de markt te vinden is.

Het kokosnootvlees  wordt uitvoerig gecontroleerd alvorens ze in de koude centrifuge gaat. Alleen door deze “vries techniek” toe te passen kunnen alle goede eigenschappen in de olie bewaard blijven. Het resultaat is dat ons potje nog steeds alle voedingsstoffen, proteïnen en anti-oxidanten bevat die oorspronkelijk in het vruchtvlees te vinden waren.

Processed with VSCO with s3 preset

Waarvoor gebruik ik nu Evanesce?

Ik heb heel veel productjes als het gaat om mezelf te ontschminken op het einde van de dag, maar sinds ik Evanesce heb, gebruik in deze ook af en toe. Hij is niet alleen goed in zijn taak waar ik hem voor gebruik, hij geeft tevens mijn huid nog een extra verzorging tijdens dezelfde handeling. Ook als gewone vocht inbrengende crème durf ik hem van tijd tot tijd zeker eens aanbrengen.

Facetune-201709241577109153
Als u het potje bewaard op een temperatuur tot max 25 graden zal de kokosolie zijn vaste vorm bewaren. Eens je hem op de vinger neemt, wordt hij wat vloeibaarder en makkelijk aan te brengen op de huid.

Als haarmasker is dit ook zeker een aanrader. Na het gebruik van Evanesce is je haar veel krachtiger en vitaler. Je haar voelt veel zachter aan met een diepe glans.

Als laatste gebruik ik het ook als lipbalm. Ik gebruik een kleine hoeveelheid om mijn lippen te voeden en maak ze zo zijdezacht.

Ik zou dit potje zeker niet meer kunnen missen in mijn badkamer! Een luxueus potje en echt voor alle kwaaltjes en behandelingen goed.

Wilt u dit superhandig middeltje ook in huis? Dit kan je bestellen op de website

http://www.evanesce.co

Een potje kost 29 pond of omgerekend zo’n 33 euro.

Mvg Miss K

 

Gepubliceerd door

17 reacties op ‘Een potje met oneindig veel mogelijkheden….

 1. Klinkt zeker als een veelzijdig product! Ik heb eigenlijk nog nooit kokosolie in huis gehaald! Misschien moet ik het maar eens proberen… 🙂 De naam doet me overigens alleen maar denken aan Evanescence!

  Like

 2. Ik vind het altijd erg fijn als een product zo veelzijdig èn heel natuurlijk is. Wel vind ik hem aan de prijzige kant. Ik las eerst trouwens Evanescence, dus dacht even dat het van die band was, haha ❤

  Like

 3. Grappig ik gebruik het vooral in de keuken. Maar dit postje staat prima in de badkamer. Ik lees veel dat je kokosolie voor van alles kan gebruiken. Super toch! De prijs is wel erg hoog. In de supermarkt koop je kokosolie ( dan niet in zo een mooie verpakking) voor een paar euro.

  Like

 4. Ik gebruikte kokosolie heel veel. Alleen ik vind het onhandig in gebruik. In de winter kan je het bijna niet uit de pot krijgen en in de zomer is het helemaal vloeibaar. Toch zou ik dit misschien wel overwegen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s