Dagelijkse outfit.Neutraal, stijlvol, elegant….

Nadat ik enkele dagen geleden een foto van mijn outfit postte op mijn instagram pagina kreeg ik nog meer positieve reacties en vragen dan anders via privé berichtjes e.d. , waarvoor dank :). Hoog tijd dus om nog eens een outfitpost te plaatsen en mijn look te verduidelijken.
Ik heb mezelf voorgenomen om dit vanaf nu ook vaker te doen. Wie weet kan ik jullie zo helpen om leuke looks bij elkaar te shoppen of wat inspiratie te geven in de zoektocht naar wat , voor mij althans, leuke outfits zijn.

Dat leuk en trendy gekleed door het leven gaan niet altijd het synoniem is voor “high budget” shoppen bewees ik al meermaals in mijn posts op instagram. Ik kan me wel eens laten gaan om net die ene designertas of schoenen te kopen waar ik altijd van droomde, toch liet deze outfit andermaal zien dat je heus niet heel je spaarrekening moet plunderen om leuke kleding te shoppen.

Processed with VSCO with s3 preset

 

 

Als ik basic maar casual chic gekleed wil gaan, begin ik steeds met het kiezen van een leuke jeans en bijpassend truitje of hemdje.
Deze keer nam ik een skinny jeans van Freeman T. Porter uit de kledingkast. Een Amerikaans kledingmerk, origineel geïnspireerd op de legeroutfits, en nu meer en meer toegespitst op de streetstyle. Dit is echt een ‘perfect fit’ broekje maar dat ook nog eens super leuk en comfortabel zit.

Daar bovenop koos ik dan voor een oversized comfy en zacht truitje van H&M concious. Een licht en neutraal kleurtje waar je echt alles kan op combineren. Deze combo pimpen doe ik door middel van de juiste accessoires.

De zomer is helaas voorbij dus koos ik om mijn trenchcoat weer uit de kast te halen. Trenchcoats zijn echte basics in elke kledingkast maar maakt je look zeer elegant. Hier koos ik voor mijn jas van Zara in donkerblauw. Vrij neutraal weer maar voldoende karakter om in de juiste stijl op je bestemming aan te komen.

Ik kan nooit de deur uit zonder mijn outfit wat op te smukken met leuke details. Op mijn licht truitje droeg ik mijn lange ketting van MY iMenso. Een Nederlands juwelenmerk en geïnspireerd om de vroegere medaillons. Het leuke hieraan is dat je zelf de binnenstukjes kan veranderen zodat jouw ketting bij elke outfit past. Hier koos ik voor een met zilver steentjes bedekt midden stukje.

Mijn uurwerk is van Time chain. Een mooi gouden klokje dat echt veel uitstraling geeft. Viel het je eerder al op dat Goud wel een beetje mijn favoriet is in accessoires? 😉 Ja? Goed zo, dan had u ook al gezien dat ik een mooie Michael Kors ring rond heb en goudkleurige armbanden. Beetje luxueus ogende accenten die echt bij iedereen in het oog springen.

Processed with VSCO with  preset
Mijn luxueus ogend uurwerkje van Time Chain om mijn outfit wat opvallende details te geven.

Misschien wel mijn belangrijkste item in heel mijn outfit  blijft toch steeds mijn tas . Hier koos ik voor mijn onopvallende blauwe Michael Kors handtas. Dit is echt mijn dagelijkse handtas geworden. Stijlvol,niet te opvallend en super handig met kids. Hij kan immers makkelijk als crossover gedragen worden.

Processed with VSCO with s3 preset
De opvallende details van naderbij bekeken. De medaillon van MY iMenso, de ring en handtas van Michael Kors en leuke goudkleurige armbandjes van Primark en H&M.

Vermits mijn look eerder neutraal was, op enkele details na, koos ik voor opvallende pumps van S.Oliver. Beetje gedurfder , stoerder maar toch klassevol.

Een tijdloze outfit voor alle gelegenheden goed.

Processed with VSCO with s3 preset

Processed with VSCO with s3 preset

 

Trenchcoat: Zara   //  Jumper: H&M  //  Jeans: Freeman T. Porter  //   Watch: Time Chain //  Medaillon: MY iMenso  //  Handbag and ring: Michael Kors  //  Shoes

Gepubliceerd door

12 reacties op ‘Dagelijkse outfit.Neutraal, stijlvol, elegant….

  1. Opnieuw heel leuk geschreven. Een artikel boordevol tips&tricks om altijd stijlvol voor de dag te komen. Haalbaar voor iedereen, in iedere job.
    Dankjewel hiervoor topper, keep up the good work 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s