Atelier Rebul… Als alleen het beste goed genoeg is

Vorige week vrijdag opende de nieuwe winkel van Atelier Rebul in Antwerpen. Na Hasselt, Gent, Leuven, Brugge en Charleroi was het eindelijk de beurt aan de koekenstad.

AR ANTWERP STORE 3

Atelier Rebul, met oorsprong in Turkije, is de expert in eau de colognes, parfums voor hem en haar, alsook je interieur en uiteraard de vele haar- en huidverzorgingen. Sinds 1895 combineert dit merk zijn farmaceutische kennis met Arabische essentiële oliën. Alle producten zijn van natuurlijke oorsprong en parabenenvrij. Alle creaties zijn van de allerhoogste kwaliteit en moeten steeds aan alle eisen en individuele behoeften voldoen.
De methode van Atelier Rebul bestaat uit het nemen van de beste plantenextracten van de natuur en ze te combineren met erkende farmaceutische methodes waar kwaliteit hand in hand gaan met het continu verbeteren van producten.

Ik was dan ook enorm tevreden dat er enkele weken voor de opening een uitnodiging kwam om een kijkje te komen nemen bij dit nieuwe pareltje in het cosmeticalandschap. Vanaf je de winkel betrad had je instant een fijn gevoel. De winkel is heel leuk, cosy en overzichtelijk ingericht en betovert je onmiddellijk door de aangename geuren die direct op je afkomen.
Atelier Rebul streeft ernaar om al haar klanten een buitengewone service en begeleiding te geven over hoe en welke producten te gebruiken. Direct bij binnenkomst werd ik zeer hartelijk ontvangen en kreeg ik een uitgebreide rondleiding. We doorliepen het hele gamma en alles zag er niet alleen enorm verleidelijk uit, de geuren die op je afkwamen waren gewoon hemels. Ook namen we een kijkje boven waar je jezelf kan laten verwennen en onder handen laten nemen door een professioneel team. Want behalve de winkel zelf, biedt Atelier Rebul te Antwerpen ook onderdak aan een behandelingsruimte voor gelaatsverzorging met professionele huidanalyse en gezichtsontharing.
De volgende gezichtsbehandeling die ik reserveer, is voor 100% ééntje in deze stoel. 🙂

 

 

Eenmaal terug beneden was ik echt helemaal onderste boven van het aanbod dat ik hier te zien kreeg. Vele items aan parfum, eau de cologne, handcrèmes, geurkaarsen ed wou ik zo mee naar huis nemen. ( verdere reviews zal u ongetwijfeld snel hier lezen, want lang weg blijven ga ik daar niet kunnen, zo sterk is mijn karakter nu ook weer niet… en vechten ertegen is ongezond 😉 )
Toch sprong mij één product echt in het oog. De SWISS SNOW ALGAE. Een gezichtsbehandeling bestaande uit drie producten op basis van sneeuwalgenpoeder uit Zwitserland. Deze kleine organismen zijn bestand tegen alle omstandigheden en kunnen wonderen doen voor de huid.

Een korte samenvatting van de voordelen en antiverouderende eigenschappen van sneeuwalgenpoeder:

  • Het beschermt en activeert factoren die de levensduur van huidcellen verlengen,    waardoor de huid elastischer blijft en er jonger, frisser en gladder uitziet. Soms wel handig toch met ons gehaast leven en soms wat weinig slaap?!
  • Het stimuleert de collageenproductie van de volwassen huid, zodat ze zichzelf voortdurend vernieuwt.
  • Het beschermt de jeugdige kenmerken van de huid door het enzym klotho te activeren.
  • Het vermindert de pigmentatie
  • Het verbetert, verzacht en hydrateert de huid.
  • Het heeft hetzelfde effect als BOTOX en doet rimpels verminderen.

Straffe uitspraken denkt u? Dacht ik aanvankelijk ook, maar als u weet dat deze producten ook gebruikt worden in hun ‘Atelier Rebul Luxury Experience’ gelaatsverzorgingen dan weet u al dat ze daadwerkelijk top zijn. Ik ga me dus snel deze wondertjes aanschaffen en uiteraard kan u hier binnenkort meer info op mijn blog over verwachten.

Processed with VSCO with  preset
De Swiss Snow Algae bestaande uit drie producten voor een complete gezichtsbehandeling. De cream, eye cream en Serum.

Als tevreden vrouw ging ik dan ook huiswaarts. Ik had de winkel in Gent al eens bezocht maar door de rondleiding kreeg ik toch nog een veel duidelijker zicht op alles wat Atelier Rebul te bieden heeft. Echt een aanrader voor elke cosmetica liefhebber of elke vrouw die alleen het beste voor zichzelf voor ogen heeft en alleen het allerbeste goed genoeg is!!!

Tot slot wil ik heel het team van Atelier Rebul bedanken voor het fantastische ontvangst en kennismaking,… en tot zeer snel!!!

ADRES:

Korte Gasthuisstraat 2
2000 Antwerpen

Mvg Miss K

AR ANTWERP STORE 2

IMG_0753
Het gamma 1895
Processed with VSCO with s3 preset
Een geweldig ontvangst met een heerlijk glaasje champagne
IMG_20171121_074318_321
De ‘Apple Cinnamon’ geurstokjes en kaars. Binnenkort nog meer gezelligheid bij mij thuis dankzij deze fantastische producten.

Gepubliceerd door

18 reacties op ‘Atelier Rebul… Als alleen het beste goed genoeg is

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s