Een gezond duwtje in de rug. MaVie!

Een winter dipje. We hebben er allemaal wel eens last van. De dagen zijn donker en koud, de avond lang. We halen helaas onze energie niet meer uit de heerlijke zonnestralen. We voelen ons sneller futloos en moe.
Een gezonde levensstijl kan hier voor een groot stuk de oplossing bieden. Zo probeer ik nu en dan wat te bewegen door middel van wat lopen en krachtsoefeningen. Anderzijds kunnen gezonde voeding en gevarieerde maaltijden hier ook zeker toe bijdragen. Alleen ontbreekt me vaak de tijd om dit dagelijks te verzorgen.
Vele mensen zoeken vaak hun toevlucht tot allerhande supplementen, in de hoop hun vitaliteit terug te vinden. Eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat ik ook vaak die vitaminen en mineralen ging zoeken bij de drogist in de vorm van tabletten. Sinds kort heb ik voor mij de oplossing gevonden. MaVie, super gezonde drankjes en snacks voor tussendoor.

Processed with VSCO with  preset
Een greep uit het assortiment van MaVie

De flesjes van Mavie zijn cold pressed juices oftewel koud geperste sapjes. Deze methode is eigenlijk de enige goede om in je sapje ook daadwerkelijk alles te behouden van voedingsstoffen die originele rauwe groenten en fruit bezitten.
De commerciële sapjes en smoothies zitten vaak vol zoetstoffen en bewaarmiddelen. De zelfgemaakte juices door de centrifuge of blender die we thuis maken, verliezen vaak hun voedingswaarden door de korte verhitting die de bewerking van die machines met zich meebrengen. Zonde toch?!
Mavie maakt al haar drankjes met een slowjuicer, een techniek zonder verhitting en dus bijgevolg komen al jou vitamines, mineralen, enzymen en antioxidanten ook daadwerkelijk in jou flesje terecht. Wist u dat er maar liefst tot 1,2 kg verse bio groenten en fruit verwerkt worden om tot jou drankje te komen?

IMG_20171105_094825_832
Mijn portie gezonde ingrediënten om te genieten op een luie zondag met een boekje erbij.

De sapjes gebruik ik nu dus gewoon door de dag heen om op een makkelijke manier al mijn dagelijkse gezonde voedingsstoffen binnen te krijgen. Gewoon een flesje meenemen  uit de ijskast, mijn tas in en hop. Een lekker tussendoortje voor onderweg.
De sapjes worden gewoon gebruiksklaar aan huis gekoeld geleverd, want alleen zo hou je al die belangrijke voedingswaarden enkele dagen in je flesje. Geen werk meer thuis om al dat groente en fruit te schillen en persen en toch dagelijks alles binnen wat je nodig hebt…. Super handig en makkelijk toch?

Processed with VSCO with  preset
Koud geperst Biosap. Herfstpassie: Appel, perzik, mango, passievrucht.

 

MaViE is het vers-van-de-pers-project van Krist’l Pappens, mama van twee zonen en zot van alles wat te maken heeft met gezonde voeding.
Krist’l vocht jarenlang tegen de chronische ziekte van Lyme. Gaandeweg ontdekte ze het belang van yoga en meditatie, maar ook van puur eten, verse sappen en raw food. Mede dankzij haar gezonde eet- en leefgewoonten overwon ze de ziekte. Met MaViE wil ze haar expertise delen om anderen te helpen. Want de wereld draait door en de stress eist zijn tol, lichamelijk, mentaal en sociaal, dat voelen we allemaal. MaViE is er echter van overtuigd dat een goedgevuld leven en gezond genieten perfect hand in hand kunnen gaan.

Om die reden gaat Krist’l verder dan de flesjes voor tussendoor. Indien gewenst kan je ook sapjes bestellen om te kuren voor één of meerdere dagen.
Een sapdetox ondersteunt het natuurlijke ontgiftingsproces van je lichaam.
Het is een korte, vloeibare ontgiftingskuur, bedoeld om je lichaam en geest te zuiveren. Je krijgt voldoende brandstof, natuurlijke vitaminen, plantaardige vetten, eiwitten, aminozuren, mineralen en microvoedingsstoffen binnen én je spijsverteringssysteem hoeft even geen zware eiwitten, vetten en suikers te verwerken. Zo kan je lichaam rustig alle overtollige gifstoffen verwijderen en zijn natuurlijke functies optimaal uitvoeren.

Verder in het assortiment…. RAW SNACKS
Wanneer je plantaardige ingrediënten bereidt bij een temperatuur hoger dan 40-46°C, gaan de essentiële voedingsstoffen grotendeels verloren.

De raw snacks van MaViE worden bereid in een droogoven die op geen enkel moment een temperatuur boven 40-46°C bereikt. Zo blijven alle waardevolle vitaminen, mineralen en enzymen netjes behouden. Meer smaak, meer waarde, en dat proef je!

IMG_20171119_094105_236
Een gezonde yoghurt bowl maken met boekweitgranola van MaVie. Dit is wat ik versta onder een gezond en vooral lekker ontbijtje.
Processed with VSCO with  preset
Groentencrackers van MaVie. 100 procent vers, raw en gezond.

Zo ziet u dat het best wel makkelijk is om toch dagelijks gezonde voeding tot je te nemen en bovendien is het nog lekker ook!!! Ik ben fan.
Bye Bye dipje, Hallo vitaliteit!

Wenst u meer informatie over bepaalde sapjes, snacks of notenmelk of wil je onmiddellijk bestellen en het super makkelijk laten leveren aan je voordeur? Neem dan zeker een kijkje op de website.

http://www.mavie-puur.be

Mvg Miss K

Processed with VSCO with s3 preset

 

Processed with VSCO with  preset

Processed with VSCO with  preset

Gepubliceerd door

26 reacties op ‘Een gezond duwtje in de rug. MaVie!

  1. Ik ben niet zo voor al die “gezonde” dingen..Die hadden we vroeger ook niet en ik ben echt wel een gezonde grote dame geworden. Ik maak zelf soms sapjes met mijn blender..maar doe dat meer in de zomer, omdat het lekker fris is en vitaminen in zitten. Maar verder ik eet ik al gezond, ook tussendoor. Maar, het ziet er lekker uit..

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s