Duifhuizen, mijn garantie voor de feestdagen.

De kerstdagen komen met rassen schreden dichterbij. We kijken er met zijn allen enorm naar uit. Ondanks dat ik echt een zomermens ben, vind ik dit echt wel één van de mooiste periodes van het jaar. Gezellige en lange avonden thuis, samen onder een deken voor tv of kuieren over de vele marktjes met zijn gezellige verlichting en vuurkorven.
Verder staat kerstmis voor mij echt in teken van familie en vrienden. Een leuke tijd doorbrengen met elkaar en gezellig rond de tafel. Samen lachen en bijkletsen en ondertussen genieten van het lekkere en vele eten.
Mocht ik niet zo bezeten zijn van mode dan was al dat eten en gezellig bijpraten mijn enige bekommernis. Hoe gek het ook klinkt, maar als ik denk aan kerst en nieuwjaar dan filosofeer ik ook over mijn outfits. 🙂 Niets zo leuk dan jezelf presenteren bij je vrienden thuis, of tijdens oudejaarsnacht in een superleuke outfit feestend het nieuwe jaar tegemoet. En feest, dan mag het wat meer zijn. Ik was dan ook zeer blij dat ik deze week alvast mijn mooie handtas van Duifhuizen mocht ontvangen. Een vroeg kerstcadeau 🙂

Processed with VSCO with s3 preset

Duifhuizen is opgericht in 1953 en is één van Nederlands grootste aanbieders van tassen, koffers en klein lederwaren. Duifhuizen is inmiddels uitgegroeid tot een waarlijk begrip op het gebied van lederwaren en reisbagage in een groot deel van Nederland. Duifhuizen heeft 25 winkels in Nederland en een uitgebreide online winkel. Zowel in de webshop alsook in de fysieke winkels staan klant tevredenheid als persoonlijke service centraal. Mijn tasje was dan ook binnen de twee dagen netjes geleverd.

Processed with VSCO with preset
Mijn Love Moschino tas van Duifhuizen…. de perfectie benaderd

Mijn Love Moschino handtasje is gewoon perfect voor een feestelijk avondje uit. Dit model is precies groot genoeg  voor een klein portemonneetje, sleutels, lipstick en bijvoorbeeld een klein parfummetje. Ik kan hem als clutch gebruiken maar hij staat ook prachtig door zijn gouden ketting aan mijn schouder. Tijdens de wintermaanden hou ik het qua kleuren vaak neutraal maar door de leuke steentjes erop is hij perfect voor alle feestelijke gelegenheden.

Kerstdag zijn we uitgenodigd bij vrienden, mijn outfit ligt nu al volledig klaar

Processed with VSCO with s3 preset

Uit eten bij vrienden is voor mij echt iets om naar uit te kijken. Eten, lekker glaasje erbij, lachen… kortom feest. Qua kleding hou ik het dan eerder sober, met een donkere broek en vestje. De details moeten mijn outfit echter wat glamour geven.
Zo kies ik voor een wit hemd met print en een vrolijk strikje. Doordat ik opteer voor een opvallende glitter pump toont mijn casual look opeens feestelijk. Verder nog een mooie oorbel in en we kunnen vertrekken.

Processed with VSCO with preset
Mooie opvallende steentjes op mijn LOVE MOSCHINO tas en een glitter pump en we zijn klaar voor het kerstfeest.

Ondanks mijn andere details springt mijn handtasje echt in het oog. De gouden ketting geeft ook weer dat luxueuzere tintje en de steentjes vallen echt mooi op. Het gouden ‘Love Moschino’ vooraan maakt het plaatje echt compleet.

Processed with VSCO with s3 preset

Ondanks dat ik echt handtassen verslaafd ben, en er inmiddels zoveel heb, kan ik toch steeds blijven zoeken naar die éne tas die nog ontbreekt in mijn collectie. 🙂 De website van Duifhuizen is daarom zo’n handig hulpmiddel voor me. De collectie is bijna oneindig! Je kan er uren doorheen alle merken bladeren en je keuzes handig met elkaar vergelijken. Heb je uiteindelijk toch een beslissing kunnen nemen, staat jou pakketje in geen tijd voor je deur.

Wil je nu zelf eens op ontdekking gaan, of gewoon een gepaste tas kopen als kerstcadeau of gewoon voor jezelf…. ga dan zeker eens kijken op de website!
Kleine tip! zorg dat je voldoende tijd hebt. 😉

www.duifhuizen.be (België)
www.duifhuizen.nl of één van de 25 winkels doorheen gans nederland (Nederland)

Groetjes Kristina

21 reacties Voeg uw reactie toe

 1. sarahgiebens schreef:

  Hele mooie tas! Past inderdaad perfect bij je outfit 🙂 Kerst is ook echt mijn favoriete tijd van het jaar 😀 Zo gezellig allemaal 🙂

  Liked by 1 persoon

  1. missk510 schreef:

   Ja echt he! 🙂 dank je wel voor je berichtje. x

   Liked by 1 persoon

 2. Daisy Deelt schreef:

  Wow inderdaad een hele gave tas. Is zeker een tas die ook zou uitkiezen. Ik hou van kerst, vooral de gezellig en al die mooie lichtjes overal 🙂

  Liked by 1 persoon

  1. missk510 schreef:

   Ja is echt een mooie tijd. Je hebt wel goede smaak dan 😉 x

   Like

 3. Oncloudnoir schreef:

  Het is dan ook een super mooi tasje! Ik moet toegeven dat ik de kerstperiode ook één van de leukste momenten van het jaar vind. Ik wens je alvast fijne feesten toe!

  Liked by 1 persoon

  1. missk510 schreef:

   Voor u hetzelfde meid!!! Bedankt voor je bezoekje. x

   Like

 4. Tania schreef:

  Wat een prachtig tasje. Echt iets voor met de feestdagen

  Liked by 1 persoon

 5. Echt een prachtig tasje! Je zal stralen met kerstmis, zoals altijd trouwens. 👌💖

  Liked by 1 persoon

  1. missk510 schreef:

   O dank je wel lieverd!!! Super lief! Bedankt voor je berichtje. x

   Like

 6. Kevin schreef:

  Wat een mooie tas heb je uitgekozen. Past perfect bij je outfit. Jij zult shinen tijdens het kerst diner 🙂

  Like

 7. Ja ik ken Duifhuizen, gave collectie hebben ze daar! X Anne

  Like

 8. Wauw, echt heel mooi het tasje!

  Liked by 1 persoon

  1. missk510 schreef:

   Dank je wel! Is het ook. x

   Like

 9. Judith schreef:

  Wow wat gaaf al die steentjes op je tasje

  Liked by 1 persoon

  1. missk510 schreef:

   Ja echt he 🙂 dank je wel voor je bezoekje. x

   Like

 10. 365stylereport schreef:

  Leuke tas! Kan je echt overal mee combineren.

  Like

 11. Love it 😍
  Hugz and Kisses,

  Miss B.

  Like

 12. dyonnex schreef:

  Die tas is zo mooi! Ik ken deze winkel ook, maar wist niet dat ze dit verkopen 🙂

  Like

 13. debbynijs schreef:

  Wauw dit is ook wel een hele mooie tas! Leuke blogpost meid xxx

  Like

 14. lodiblogt schreef:

  Wauw wat een gave tas, ik ken Duifhuizen wel en heb zelf ook tassen van hen! Zo mooi en chique.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s