Een collectie om U tegen te zeggen

Donderdag zeven december stond al een tijdje met stip genoteerd in mijn agenda. Die avond gaf immers Affaire de Filles zijn eerste fashion Show te Wilrijk in het pand van Firm Clinic.
Ik kende Affaire de Filles al een tijdje van hun profiel op Instagram en Facebook en was altijd super gecharmeerd van hun keuze outfits. Exclusief, trendy, appart en vaak gedurfd… Ik was dan ook enorm blij toen er een uitnodiging in mijn bus viel.

Na de gebruikelijke files die je meestal kan verwachten op de Antwerpse ring op een doordeweekse druilerige avond, kwam ik gelukkig op tijd aan op mijn bestemming.
Al bij binnenkomst kon je meteen merken dat de bezielers van Affaire de Filles, Farrelle Evers en mama Geneviève, niets aan het toeval overgelaten hebben om hun gasten een fijne en ontspannende fashion avond te bezorgen. Nadat je eerst door de fotograaf gevraagd werd om even op de rode loper te gaan staan en je mooiste glimlach tentoon te stellen, en vervolgens al een glimp van de collectie op te vangen die aan twee paspoppen hingen, was het tijd om je plaats in te nemen alwaar een hapje en een glaasje bubbels op ieder van ons stond te wachten.

25073121_1655790064488335_2343643989479300429_o

Ondanks de drukte net voor de show maakte gastvrouw Farrelle Evers toch nog de tijd om even wat mensen te begroeten en te bedanken voor hun komst. Klasse!
De laatste aangekomen gasten namen stilaan hun plaats in, de muziek klonk door de boxen. De show kon beginnen!

25311345_1655789361155072_978300112351127042_o
Nog even voor de lens en onze avond kon beginnen.

Nadat de eerste mannequins voorbij kwamen wist ik al dat mijn hoge verwachtingen helemaal voldaan zouden worden. Je zag onmiddellijk de identiteit van Affaire de Filles naar voren komen. AdF koos steeds voor gedurfde items, eigenzinnig, niet met de massa meelopend, maar net dat tikje anders en uniek willen zijn in hun collectie keuzes. Ook vanavond viel dit weer onmiddellijk op. De gepresenteerde items waren stuk voor stuk fashionable. De collectie ging net dat tikje verder dan dat je in de meeste boetieks kan vinden. Net door deze eigentijdse keuze is het vaak leuk om weten dat je morgen bij de bakker niet met dezelfde broek zal binnenwandelen waarmee de verkoopster jou staat op te wachten. 😉 Heel veel stuks zijn gewoonweg niet in België te vinden. Neem daar nog bij dat de items in zeer beperkte voorraad worden aangekocht en u weet dat u bijna een “piece unique” aan hebt.

Om de prachtige collectie nog wat meer glans te geven werden niet de minste namen uitgenodigd om de items in de spotlight te zetten. Het talrijk opgekomen publiek kreeg namen als Jill De Greef, Miss België 2017 Romanie Schotte, Jess Donckers, Lauren Nikolakopoulos op de catwalk om het beste van zichzelf te geven.
De prachtigste jurkjes, de mooiste outfits, de gedurfdste combinaties,… allen werden met veel overtuiging naar voren gebracht door deze dames. Een spontaan en welgemeend applaus steeg dan ook op toen alle modellen samen met de gastvrouw nog één keer het publiek gingen begroeten. De mensen waren duidelijk tevreden.

Hieronder ziet u een korte diavoorstelling van enkele prachtige outfits die tijdens de show te bewonderen waren. ( foto’s van de de AdF fashion show gemaakt door fotograaf Alexandre Laurent )

Deze diashow vereist JavaScript.

24955643_1653267014740640_1644674256989403878_o
Gastvrouw Farrelle Evers en Mama Geneviève samen met hun modellen op de foto die de volledige collectie met glans vertegenwoordigden. Haar: Kapper Changes by Glenn, make-up: Les Couleurs de Noir

Toen de gastvrouw het laatste woord genomen had wist je onmiddellijk dat de collectie bij iedereen in de smaak viel. Een ware volksverhuizing naar het zaaltje ernaast, bij Firm clinic waar een pop-up winkeltje opgesteld stond, was het gevolg. Er was geen doorkomen aan. Gelukkig zorgde de info stand van Firm clinic voor afleiding.
Terwijl iedereen zijn favoriete stuks aan het uitzoeken, passen en vervolgens afrekenen was kon ik rustig bladeren door de info van de beautystudio. Na zoveel goeds over deze zaak gehoord te hebben , inmiddels drie vestigingen groot ( Wilrijk, Antwerpen en Sint-Martens-latem ), wou ik nu toch eens exact weten wat je hier allemaal voor behandelingen kan ondergaan.

Processed with VSCO with s3 preset

FIRM Esthetics biedt esthetische behandelingen aan voor lichaam en gelaat. Er is een  uitgebreide keuze in vetvermindering met de Coolsculpting® methode, huidverbetering, anti-aging, rimpelbehandeling en meer, telkens uitgevoerd met vooruitstrevende apparatuur. Onder medische begeleiding garanderen ze u een behandeling die perfect aansluit bij het door u beoogde resultaat.
Naast het esthetische kan u er uiteraard ook terecht voor het Beauty gedeelte.
Bij FIRM Beauty kiest u voor de nieuwste en meest luxueuze schoonheidsbehandelingen. U krijgt er namelijk een verzorging op maat, volledig afgestemd op uw wensen. Zin om uw zelfvertrouwen een boost te geven, of om u lekker te laten verwennen? De ervaren schoonheidsspecialisten staan u met veel plezier te woord.
Na het zien van de info brochure en de foto’s weet ik alvast waar mijn volgende schoonheidsbehandeling zal doorgaan. 🙂 ( review volgt )

Processed with VSCO with s3 preset
Zelfs de rekken werden bijna meegenomen 🙂

Nu het ietsje rustiger werd aan de kledingrekken en paskamers was mijn tijd gekomen om die prachtige collectie die ik net zag voorbij komen van dichtbij te bekijken. Hier zag je andermaal het concept helemaal tot uiting komen. Alle items waren stuk voor stuk speciaal en bovendien zag en voelde je onmiddellijk dat het zeer kwalitatief was. Echt waar voor je geld. De nieuwste internationale trends sprongen gewoon uit de rekken. Elke fashionista zou zo heel haar kledingkast kunnen vullen met de items die hier te zien waren.
U kan het al raden, het aan en uit trekken van de kledingstukken kon beginnen…. en niet veel later stond ik aan de kassa. Tja… zo gaat dat zeker?! 😉

Na het afrekenen van mijn veroveringen, en het ontvangen van een super leuke goodiebag ( iedereen kreeg bij een aankoop vanaf 75 euro een toffe en waardevolle goodiebag cadeau ) ging ik tenslotte nog even langs bij de verschillende standjes die over de zaal te vinden waren.
Zo was er ‘My color passport’ die door middel van een perfect uitgewerkte app u het advies op maat kon geven zodat je precies weet welke kleuren je exact doen schitteren.
Verder was ‘Yucee instant spraytan’ aanwezig om jou dat perfecte natuurlijke zomerkleurtje te geven.

(lees verder onder de foto’s)

Processed with VSCO with s3 preset
Nog even kleurenadvies op maat bij My Color Passport

Processed with VSCO with s3 preset

Processed with VSCO with s3 preset

Tot slot ging ik nog even langs waar ik begonnen was, namelijk bij het standje van Sø-Phi. De inmiddels bekende haarstokjes, en reeds in de betere boetieks te vinden, stonden netjes tentoon gesteld centraal in de zaal. Thuis heb ik er al een zestal liggen maar kon het toch niet laten om nog even naar de volledige collectie te gaan kijken. Je weet immers nooit wat je nog nodig kan hebben 😉

Het einde van een leuke fashion avond was aangebroken. Het was nu mijn beurt om de gastvrouw op te zoeken en haar nog eens hartelijk te bedanken voor de uitnodiging en uiteraard uitvoerig te feliciteren voor de organisatie van haar éérste fashion Show. De avond verliep vlekkeloos, zag een prachtige collectie passeren en er was voldoende randanimatie om je avondje compleet te maken.

Een tevreden vrouw keerde terug huiswaarts.

Processed with VSCO with s3 preset
Met gastvrouw Farrelle Evers

Nog even dit!!!

Hebt u de fashion show gemist en hebt u er na het lezen van dit artikel enorm veel spijt van?! Niet getreurd, Affaire de Filles geeft namelijk op 19 december opnieuw een mini fashion show vanaf 19u. Kom de collectie ( nogmaals ) bewonderen en geniet van een ontspannen avondje uit. Dit keer zal het event doorgaan in Kontich bij Kapper Changes inspired by Glenn.

WAT?
✦ Mini ‘receptie’ modeshow
✦ Drank & versnaperingen (gratis)
✦ Feestelijke korting: 2 stuks = -30%
✦ Goodies
✦ Spraytan door Secret Beauty by Lana P.

GRATIS INKOM = IEDEREEN WELKOM!

WANNEER?
Dinsdag 19 december 2017
19:00 tot 22:00

WAAR?
Kapper Changes Inspired by Glenn
Mechelsesteenweg 100, 2550 Kontich

Sinds enkele weken delen Affaire de Filles namelijk dit pand om nog beter de klant te kunnen dienen en zo een volledig concept en make-over ( indien gewenst ) aan te bieden.
Want naast zaakvoerster van AdF is Mama Geneviève ook elke dag aanwezig in haar eigen ‘Nails Lounge’ waar u ook de collectie kan bewonderen. Echt leuk toch?! In één pand kan u nu zowel uw haren als nagels onder handen laten nemen en vervolgens nog je perfecte outfit vinden voor jou avondje uit! Als dat geen service is?!

Wenst u meer info over Affaire de Filles, de collectie of het aankomende event? Kijk dan zeker eens op

 

https://www.facebook.com/affairedefilles2530/

http://www.nailslounge.be/

groetjes Miss K

Gepubliceerd door

14 reacties op ‘Een collectie om U tegen te zeggen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s