De wonderen zijn de wereld niet uit… Adephar.

Het is alweer een tijdje geleden sinds mijn laatste blogpost.
Als werkende mama, die naast al haar dagdagelijkse beslommeringen, ook nog wat uit haar vrije tijd wil halen, is het niet altijd makkelijk om daarenboven nog eens even neer te vlijen om een blogpost te schrijven.
Vandaag heb ik toch even de tijd gevonden en ben ik heel blij dat ik een nieuwe ervaring met jullie kan delen.

Vorige week ontving ik een leuk pakketje van Adephar, met daarin twee leuke productjes.
Adephar, verdeler van unieke en doeltreffende anti-aging producten via apotheken, is het jonge bedrijf van Ilse Deplancke dat het levenslicht zag in Juni vorig jaar.
Ilse, zelf Apotheker van opleiding nota bene, vindt het enorm belangrijk om met een beperkt gamma aan de slag te gaan en producten te selecteren met een wetenschappelijk bewezen doeltreffendheid, hoge klantentevredenheid en waar ze zelf voor de volle 200% kan achter staan.

IMG_0678

Uit het Wiotech gamma heb ik twee productjes ontvangen waar ik dus ontzettend benieuwd naar ben. De Intensive anti-wrinckle cream en de wiotech E-mix roll on.

Onder andere de wetenschappelijk bewezen doeltreffendheid en het feit dat de producten verdeeld worden via de apotheek bij ieder van ons in de buurt, maakt toch dat mijn verwachtingen hoog gespannen staan, …maar zeer waarschijnlijk zullen ingelost worden ook.
Nu zie ik op dit  moment iedereen bedenkelijk kijken, ….
waarschijnlijk ??? 🙂 , ….
Inderdaad waarschijnlijk, want om mijn ervaringen met jullie te kunnen delen zal er wel wat tijd moeten overgaan. Deze productjes hebben een zeer diepe en doeltreffende werking, dit in tegenstelling tot soms vaak andere oppervlakkige alledaagse crèmes , zodat je ze echt wel een tijd moet gebruiken om een effectief resultaat te bekomen.
Leuk toch?! Een blijvend resultaat zonder medische ingrepen of inspuitingen.

voor na flyer

Dit alles maakt dat ik vandaag toch even de moeite wou doen om dit bij jullie onder de aandacht te brengen zodat jullie al kunnen kennis maken met het wondere gamma van Adephar. Mijn ervaringen ga ik uiteraard verder delen met jullie via mijn gekende kanalen, maar voor wie hierop niet kan wachten heb ik zeer goed nieuws. Ik mag namelijk( tijdelijk tot 31 maart ) een promotie weggeven ter waarde van vijf euro voor wie nu al wil bestellen via de pharma webshop Viata.

De promocode is: K0318

http://www.viata.be/wiotech-nl

LRwiotech-producten-0004
Het volledige Wiotech gamma. Verschillende anti-aging producten voor vrouwen en mannen.

Zoals ik eerder al zei, ontving ik dus producten uit het Wiotech gamma. Maar vaarvoor staat Wiotech en waarom is het nu zo doeltreffend en anders dan vele andere?

WIOTECH®, THE COSMETIC OF THE FUTURE
THAT COPIES YOUR OWN NATURE.

De Wiotech producten zijn biotechnologische cosmetica, ontwikkeld in samenwerking met diverse huidspecialisten, apothekers en de universiteit van Granada. De formules bevatten dezelfde actieve ingrediënten als die van nature aanwezig zijn in een jonge huid en zijn zodanig ontwikkeld dat de actieve ingrediënten in de diepere huidlagen kunnen binnendringen waardoor spectaculaire resultaten op korte termijn bekomen worden op vlak van rimpelbestrijding.

DE DOELTREFFENDE ANTI-AGING
INGREDIËNTEN IN WIOTECH COSMETICA

EPIDERMAL GROWTH FACTOR (EGF)

 

Dit is een proteïne met 53 aminozuren, van nature aanwezig in ons lichaam (o.a. in de huid, speeksel, bloedplasma) en waarbij het gehalte daalt met de jaren.
EGF is dé ontdekking (winnaar Nobelprijs Geneeskunde) in anti-aging behandelingen (rimpels, ouderdomsvlekken, huidverslapping,…) alsook voor huidherstel (littekens, wondheling, huidstriemen).

Werking Epidermal Growth Factor
EGF bindt op de EGF-receptor aanwezig in de dermis en epidermis. Hierdoor wordt de enzyme tyrosinekinase geactiveerd waardoor een cascade van biochemische reacties in gang treedt. Dit zorgt voor 3 belangrijke effecten op de huid:

 

 1. Keratinocyten proliferatie in de epidermis waardoor versnelde vernieuwing van de opperhuidcellen.
 2. Stimulatie van de fibroblasten in de dermis  waardoor verhoogde productie van lichaamseigen collageen, elastine en hyaluronzuur.
 3. Angiogenese : waardoor een verbeterde doorbloeding van de huid.

HYALURONZUUR 

 

Dit is een polysaccharide van nature aanwezig in de huid, die grote hoeveelheden water kan binden en zo zorgt voor de hydratatie en de elasticiteit van de huid.

Behandeling met hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid weer voller, strakker en stralender wordt en rimpels minder zichtbaar.

ANTI-OXIDANTEN

 

Deze beschermen de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De belangrijkste anti-oxidanten in de Wiotech producten zijn:

 • Cocos Nucifera oil : werkt daarnaast ook emolliërend
 • Vitis vinifera seed oil : afkomstig van druivenpitten en met een positief effect op huidherstel en depigmentatie
 • Tocoferol (= Vitamine E)

Product 1:

INTENSIVE ANTI-WRINKLE CREAM

RIMPELS – HUIDONEFFENHEDEN – PIGMENTATIE

 

Is een intensieve, doch niet vette dag- en nachtcrème die de tekenen van huidverouderingtegengaat. De unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten (zoals EGF, Vitis vinifera seed oil, hyaluronzuur, cocos nucifera olie, vitamine E,… ) dringt in de diepere lagen van de huid en zorgt daar voor een regeneratie van de huid. Effecten zijn een significante vermindering van rimpels en huidoneffenheden, een intense rehydratatie en revitalisatie van de huid. Deze effecten zijn zichtbaar op korte termijn.

LRwiotech-producten-2

Product 2

ANTI-WRINKLE E-MIX ROLL-ON

LOKALE ANTI-RIMPEL
BEHANDELING

 

Is een uniek anti-aging product voor een doeltreffende lokale behandeling van diepe rimpels en expressielijntjes, zoals op het voorhoofd, de oog- of mondcontour. Ook littekens en ouderdomsvlekken vervagen.

 

Dit uniek product bestaat uit 2 fases verpakt in een handige roll on:
Fase 1 bevat een olie (vitis vinifera seed oil) met hoge concentratie aan EGF (Epidermal Growth Factor) en Anti-oxidanten (zoals Vitamine E).
Fase 2 bevat een hoge concentratie aan hyaluronzuur.
De unieke combinatie van deze 2 fasen dringt in de diepere lagen van de huid en zorgt voor een intense rehydratatie en regeneratie.

Een klinisch bewezen vermindering van rimpels en huidoneffenheden is zichtbaar op korte termijn.

LRwiotech-producten dopje

Wenst u uitgebreidere informatie over deze producten of wil u weten welke middeltjes Adephar nog meer in hun assortiment hebben, neem dan zeker een kijkje op de website.

http://www.adephar.be

Kusjes Kristina

Gepubliceerd door

12 reacties op ‘De wonderen zijn de wereld niet uit… Adephar.

 1. Logisch hoor, dat je het hartstikke druk hebt en dus niet elke keer kan bloggen. Ik weet het niet zo met dit soort producten, ik ben altijd el heel benieuwd of het daadwerkelijk aalwerken, dus ik wacht jouw berichten rustig af.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik ken dit merk helemaal niet, super interessant! Ook super fijn dat je review zo uitgebreid is. Ik ben vooral benieuwd naar de crème, een roll on is niks voor mij haha.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s