Inventum MK 750… Maak de barista in je wakker.

Vorige week ontving ik een grote blogbox geschonken door Rvg, een nederlands pr-bureau, met daarin allerlei leuke items die ik in de volgende weken uitgebreider kan testen.
De inhoud van de doos bevatte zeer uiteenlopende zaken, gaande van een steamer, kruiden en een waardebon om gezond en verantwoord af te slanken, tot een luxueus ogende fietstas.
Uiteraard zullen jullie deze voorwerpen in de nabije toekomst wel zien verschijnen op mijn instagramaccount, maar wat me meteen in het oog sprong was de Inventum melkopschuimer MK750. Als liefhebber van de betere Latte Machiatto was dit compacte toestelletje wel een godsgeschenk.

La dolce vita

Het belangrijkste deel aan een goede Latte, naast de betere koffie uiteraard, is toch het perfecte melkschuim te verkrijgen. Dit is vaak moeilijk te bekomen, zeker als je geen duur koffietoestel in je bezit zou hebben. Dankzij dit eenvoudig klein toestelletje word ook jij een barista in geen tijd.
Vul je melkopschuimer met max 200 ml melk, naargelang de behoefte, en in geen tijd heb jij ook dat luchtig, romige melkschuim, perfect voor jouw latte. Dankzij het vermogen van 600 watt geeft de melkopschuimer zijn afgewerkt product af in 90 tot  max 140 seconden. Is je melk klaar, dan schakelt het toestel zich zelf uit. Handig toch?!

Processed with VSCO with  preset
De melkopschuimer: Alle onderdelen vervaardigt uit top materialen.

Eenmaal we zover zijn is het tijd voor de afwerking. Gooi jouw schot espresso in een glas of tas en voeg er nu je heerlijke melkschuim aan toe. Zo eenvoudig is het om ook thuis je favoriete drank te bekomen zoals je ze altijd hebben wil in de betere koffiezaakjes…. en met wat oefening, en toegegeven in het begin een beetje geluk :), bekomen we zelfs de mooie ‘Latte Art’ met een hartje of bloemetje bovenop dankzij het perfecte melkschuim.

Staat onze techniek echter nog niet op punt, geen nood! Ook daar heeft Inventum een oplossing voor. Dankzij het cacao sjabloon maak jij in geen tijd een mooi afgewerkte latte of cappuccino, inclusief de mooie versiering. Gewoon wat cacaopoeder over het sjabloon gooien en je koffie ziet er uit alsof je hem net om de hoek in de koffiebar bent gaan halen 🙂

Processed with VSCO with  preset
De cacao sjablonen om de perfecte afwerking aan je tasje koffie te geven.

Naast het opschuimen van melk is dit toestel ook perfect om het warm maken van melk of chocolademelk tot 400 ml

Processed with VSCO with  preset
Het onderdeel nodig om je melk op te warmen.

Kijk voor tips, ideeën en recepten op

http://www.inventum.eu

adviesprijs: 59,99 euro

 

Productkenmerken melkopschuimer

Inhoud: 400 ml

Capaciteit warm/koud opschuimen: 200 ml

Capaciteit verwarmen: 400 ml

Minimale tijd voor opschuimen: 90 seconden

Type aandrijving: magnetisch

Geluidsarme aandrijving: ja

Afneembare melkkan: ja

Snoerloos bijvullen of uitschenken: ja

Niveau indicator: intern

Controlelampje: ja

Afwerking reservoir: rvs

Automatische uitschakeling: ja

Droogkookbeveiliging: ja

Opzetstukje voor opschuimen: ja

Opzetstukje voor verwarmen: ja

Technische gegevens melkopschuimer

Kleur: rvs en zwart

Materiaal: rvs, rubber en kunststof

Afmetingen (hxbxd): 23 x 10,5 x 10,5 cm

Aansluitwaarde: 600 watt

Processed with VSCO with  preset

 Speciale dank aan Rvg media.

Gepubliceerd door

12 reacties op ‘Inventum MK 750… Maak de barista in je wakker.

  1. O dit lijkt me echt een super handig dingetje. Hou echt van de melk varianten met koffie, maar idd om een beetje een goeie te hebben moet je al bijna een professioneel toestel in huis hebben. Bedankt voor de tip!! Ga eens naar de melkschuimer op zoek. Die moet ik hebben. Is goedkoop om toch goed melkschuim te hebben. Altijd leuke artikels op je blog trouwens. Dacht ga nu toch eens een keertje reageren! Leuk om lezen. x

    Geliked door 1 persoon

  2. Hoe zalig is dit toestelletje! Ik zie dat je hier ook melk mee kan opwarmen en wat opschuimen… volgens mij kan je hier de perfecte latte met maken! Ik ga het is opzoeken waar ik het kan kopen! Bedankt voor de tip! Altijd fijn om onverwachts een leuk product te zien voorbij komen!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s