Sampar… Zowel innerlijk als uiterlijk volmaakt !!!

Een tweetal weken geleden ontving ik een super leuk pakket met daarin verschillende ‘must haves’ van Sampar.
Sampar is een frans cosmetica merk, in het leven geroepen door Patrick Sounigo en op de markt gebracht in 2004. Na een medische opleiding van zes jaar is hij zo geboeid door de cosmetiek dat hij beslist om zich volledig aan dit vakgebied te wijden.
Zijn grote droom is om een urban merk op de markt te brengen met een eigentijdse uitstraling. Daarom creëert hij Sampar, een merk met authentiek samengestelde formules en een chic en elegant design gestoeld op de stevige basis van Samuel Par en de Parijse lifestyle.
Al snel weet Sampar zich met zijn producten te onderscheiden, dankzij zijn geavanceerde en innoverende formules die doeltreffend, goed voor de gezondheid en uniek zijn.
Voor al deze redenen weet Sampar enorm veel klanten aan zich te binden over de hele wereld en is het merk te vinden in enorm veel apotheken en drogisterijen.

U kan zich dan ook voorstellen dat ik bijzonder enthousiast ben om deze pareltjes uit het cosmetica landschap met jullie te delen.
Wat mij onmiddellijk opviel toen ik de items voor de eerste keer in handen kreeg was het ontwerp van de producten. Naast de leuke roze kleur ( zijn we toch allemaal gevoelig voor dames 😉 ) , merkte ik onmiddellijk op dat er enorm veel aandacht was besteed aan de creaties. Stuk voor stuk zou je ze alleen maar willen hebben, naast alle effectieve voordelen uiteraard, om ze in je badkamer te hebben staan of ze tijdens een avondje uit met trots uit je handtas te toveren.

Laat ik ze even aan u voorstellen:

Mine d'Or_preview
Sampar Mine d’Or

Mine D’Or is een hydraterende crème met dubbel zoneffect. Geeft een warme en natuurlijke tint iedere dag zonder zelfbruiner. Het voedt de huid gedurende 24 uur, ondersteunt de natuurlijke beschermingsfunctie van de huid tegen UV-straling en zorgt voor een langdurig bruiningsproces.
Uitstekende basis voor make-up en/of highlighter, maar is voor alle duidelijkheid GEEN ZELFBRUINER!
Goldescent Mineralen: creëren een stralende, warme teint op voor een zowel zichtbaar als natuurlijk resultaat.
Hydrocomplex: staat toe de elasticiteit, de soepelheid en de hydratatie te onderhouden; herstelt en versterkt de hydrolipidische film van de huid.
Melanocyt-stimulerende peptiden en cimicifuga racemosa, Indiaanse medische wortel: boosten natuurlijk de productie van melanine.
Innoverende verzorging Sampar SSP (Smart Sun Prevention): versterkt de natuurlijke weerstand van de huid tegen UV-stralen, die op die manier de schadelijke effecten en de huidveroudering door de zon voorkomen.

Hoe gebruik in de Mine d’or? Ik breng deze gelijkmatig aan op de schone huid van het gezicht, de hals en de decolleté . Ik gebruik hem zo rechtstreeks op mijn huid maar hij kan net zo goed gebruikt worden na uw gebruikelijke hydraterende lotion.

Glamour Shot Nouvelle Formule_preview
Sampar Glamour shot

Glamour shot is een transparante foundation voor iedereen. De eerste wegwerkende, transparante foundation voor elke gelaatskleur die uw gewone foundation vervangt. Voor een perfecte teint en zonder make-up in 1 minuut.
Dankzij de HQA microlens, de jongste generatie soft focus, worden poriën minder zichtbaar en wordt de huid geglad en gematteerd voor een stralend effect.
Het haverextract zorgt voor een optimaal en onmiddellijk gladmakend effect.
Het ingekapseld hyaluronzuur voor een diepgaande impact op kraaienpootjes en rimpels. Een voller gelaat en een antirimpelwerking op lange termijn.
Het complex Urban Advance, een krachtige mix van 3 actieve bestanddelen (galamserum, muntendorfine en probiotische suikers) werkt als een oxidatieremmend schild dat het door de vervuiling veroorzaakte onevenwicht in de huid neutraliseert, de natuurlijke bescherming van de huid versterkt en de vitale energie van de cellen regenereert.

Hoe gebruik ik het Sampar Glamour shot? Je kan deze op twee manieren gebruiken. Zonder make-up: gewoon een beetje aanbrengen, van het midden wrijvend naar de buitenkant, op mijn gehydrateerde huid voor een volledig natuurlijke en foutloze teint.
Met make-up: op exact dezelfde manier als hierboven beschreven, om nadien mijn gebruikelijke fond de teint aan te brengen. Ik voeg daarna wat blush toe om het plaatje compleet te maken.

Glamour Shot Yeux_preview
Sampar Glamour shot yeux

Glamour shot yeux is de eerste transparante oplossing voor alle kringen van elke kleur rond de ogen die uw gekleurd product tegen kringen vervangt, voor een jongere look zonder make-up in 1 minuut . In 1 minuut doet dit product kringen verdwijnen, lichten de schaduwzones van de oogomtrek op en worden rimpels en kraaienpootjes opgevuld. En alsof dit nog niet volstaat, biedt de met hyaluronzuur verrijkte formule een langdurige rimpelwerende werking.
We vinden in dit product exact dezelfde  werkzame bestanddelen als in de normale Glamour shot, aangevuld met het MIB-complex, dat dankzij zijn oedeem-en ontstekingbestrijdende  werking en aderversterkende eigenschappen de wallen en kringen specifiek aan de ogen wegwerkt.

Hoe gebruik ik de Sampar Glamour shot yeux? Ik breng een klein beetje van dit product aan rond mijn oogomtrek en masseer het zeer voorzichtig in tot het door de huid is opgenomen. Na vijf minuten kan ik dan beginnen aan mijn make-up routine.

L_Impossible Contour des Yeux_preview
Sampar L’impossible Contour des Yeux

L’impossible contour des yeux . Door de verrijking met anti-aging bestanddelen is L’Impossible Oogomtrek de verzorgende en verlichtende oplossing die in een oogwenk zorgt voor een wakkere, stralende blik. Lift de oogcontouren, laat de huid stralen en vermindert ouderdomstekenen voor een langdurig jeugdige en heldere uitstraling.
High Tech Diamond Pearl poeder is de allernieuwste technologie om licht te laten weerkaatsen en zorgt meteen voor een stralende blik en maakt rimpels en oppervlakkige rimpeltjes om de ogen onzichtbaar.
Hyalurozuur 1G en 3G, deze anti- aging moleculen herstructuren en ontrimpelen de huid en zorgen voor een stralende oogcontour. De combinatie van deze twee zuren leveren een optimale doeltreffendheid op.
Ingekapselde vitamine C-capsules, natuurlijk en krachtig antirimpelmiddel, tot 26x actiever dan klassieke vitamine C, dringt door tot in de cel zelf om deze te verjongen, rimpels en ouderdomslijntjes te verminderen en uw blik te doen stralen.
Cellulaire peptide boosters vertragen de veroudering van de huid. De peptiden herstructureren het huidoppervlak door cel vernieuwing te activeren waardoor diepe rimpeltjes minder worden, zelfs bij rokers met vaak uitgesproken rimpels.

Hoe gebruik ik de Sampar oogpen? Deze is zeer eenvoudig in gebruik om dit schitterende resultaat te bereiken. Ik breng gewoon een heel kleine hoeveelheid aan, aan elk oog en masseer dit ook zeer voorzichtig in. Zo simpel als dat!

Nu u ook de werking weet over deze producten is het natuurlijk niet verwonderlijk dat ik gewoon enorm fan ben van deze fantastische producten van Sampar. Wetende dat dit merk in enorm veel apothekers en drogisterijen te vinden is over de ganse wereld, geeft me nog meer vertrouwen dat deze lijn mij niet alleen op korte termijn zal plezieren maar ook bij langdurig gebruik mij zal weten te overtuigen.

Wil u nu meer informatie over deze producten, kijk dan zeker eens op de website, of bezoek een apotheker, met de Sampar producten in hun assortiment bij jou in de buurt!!!

www.sampar.com

Gepubliceerd door

8 reacties op ‘Sampar… Zowel innerlijk als uiterlijk volmaakt !!!

  1. O dit zien er weer leuke productjes uit!!! Idd dat het verkocht wordt bij de apotheker geeft je toch net weer wat meer vertrouwen. Als ik de eigenschappen zo lees zijn het idd echte must haves… Bedankt weer voor de leuke tip ( zoals zo vaak op je instagram en hier ). Ik ga er dit weekend eens naar op zoek.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s