Een nieuwe ontdekking…. LadyLya Bio

Er goed uitzien is wat wij vrouwen allemaal graag doen. We komen meestal de deur niet uit voor we van onszelf vinden dat we goed genoeg opgemaakt zijn.
Daarvoor gebruiken we vaak onze vertrouwde producten, waarvan we weten dat ze voor ons gewoon perfect zijn. Zo heb ik uiteraard ook mijn favoriete items waar ik zo graag mee werk, toch vind ik het fijn om ook steeds op zoek te gaan naar nieuwe spulletjes in de hoop toffe productjes te ontdekken.
Het leven is te mooi om elke dag hetzelfde te doen,… niet?! šŸ™‚

Zo kwam ik laatst in contact met Lady Lya Bio.
Zoals het woord Bio in hun naam al doet vermoeden werkt dit merk, oorsprong in Italiƫ, volledig met natuurlijke ingrediƫnten en van biologische afkomst met focus op de verdraagbaarheid op de huid. Dat dit geen loze woorden zijn bewijst het gecertificeerde Bio label certificaat op elk van hun producten.
Hoewel deze producten uiteraard goed zijn voor iedereen, is dit zeker fantastisch nieuws voor diegenen met een gevoelige huid , allergieƫn of intolerantie voor bepaalde chemische producten te vinden in onze dagdagelijkse verzorging items.

Uiteraard heb ik verschillende producten getest en welke mij onmiddellijk enorm konden overtuigen waren de naggellakjes. De kleurtjes die ik had waren zo ontzettend mooi en zuiver.
Om het simpel te omschrijven, je hebt rood en je hebt rood… je begrijpt me wel šŸ™‚

Nagellak LadyLya Bio

Ladylya Bio kleuren nagellak zijn gekenmerkt door de speciale samenstelling met maximaal 85% van biologische ingrediƫnten. De formulering bevat grondstoffen van biologische oorsprong en zijn 100% Vegan
-houtpulp, katoen, aardappelen, maĆÆs, tarwe , maniok-

Processed with VSCO with s3 preset
een leuke blush, met de op de achtergrond de schitterde kleuren van mijn nagellakjes.

Wat bij mij ook een voltreffer was vanaf het eerste gebruik waren de oog- en lip potloden.

Oog Potloden

Ladylya Bio oog potloden zijn karakteriserend door een romige en comfortabele textuur en geven een intense,rijke en makkelijk aan te brengen lijn. Ze zijn geschikt voor binnenkant en buitenkant van het oog . De samenstelling is 100 % natuurlijke ingrediƫnten en of organische bestanddelen.
-amandelolie , vitamine A en B, sesamolie-

Lip potloden

Ladylya Biologica All Ā·Over jumbo potloden worden gekenmerkt door een ultra zachte en romige textuur. De lijn is zeer soepel en is daarom eenvoudig aan te brengen op de oogleden en lippen. De kleuren zijn rijk en intens bij de eerste aanbreng. De samenstelling is van natuurlijke ingrediĆ«nten en of organische bestanddelen
-Abrikozenpit olie, sesamolie , vitamine A en B-

Processed with VSCO with s3 preset

Verder in mijn collectie vind je de volgende fijne productjes.

Quartet oogschaduw

Vier kleuren oogschaduw, ontworpen om een complete oog look te creƫren. Kleuren in lichte / donkere tonen om punten van licht en schaduwrijke gebieden te creƫren die de look definiƫren en afbakenen met ontelbare mogelijkheden: dag-effect oog make-up met een natuurlijk effect, voor de avond een verfijnde en elegante uitstraling
-karanja oli , abrikozen olie , vitamine A en E , Jojoba olie,macadam olie ,Shea boter ,BIO maĆÆszetmeel-

Processed with VSCO with preset

Volume Mascara

De Volume mascara, dankzij de rijke en romige consistentie, volumiseert de wimpers vanaf de eerste stap voor een intensere en verleidelijke look, het is gemakkelijk aan te brengen en de textuur blijft zacht zonder klontjes achter te laten.

Processed with VSCO with s3 preset

Vloeibare Fond de teint

De formulering van deze foundation is geschikt voor alle huidtypes,zelfs de meest gevoelige; de actieve ingredienten waaruit het is gemaakt -tarwe proteĆÆnen, organische plantaardige glycerine,jojoba-olie en kruidige salie, hebben voedende, herstellende, anti- rimpel, elastische effecten en antiseptische en ontstekingsremmende eigenschappen. Deze textuur minimaliseert imperfecties en geeft een natuurlijk Mat-effect.

Ā Lippenstift

Speciale formule met actieve ingrediƫnten met hydraterende, voedende en beschermende eigenschappen. Lippenstift met een hoge bedekkende textuur, zacht en vloeiend, die een gevoel van zoetheid en zachtheid op de lippen geeft. Volle kleuren, van de naakt tonen tot de levendiger kleuren, een heldere en natuurlijke afwerking.
-Abrikozenpit olie, sojaolie , jojoba-olie, vitamine F ,shea boter-

Processed with VSCO with s3 preset

Nog even alle voordelen op een rij!

Vrij van:

– siliconen en kleurstoffen

– parafine

– parabenen

– vaseline

– gluten

Al deze producten zijn verder:

– Nikkel getest

– Dermatologisch getest

– NIET GETEST OP DIEREN ( zeker leuk om weten toch?! )

– 100% vegan

Na het lezen van de beschrijvingen merk je dat Lady lya er echt in geslaagd is om met natuurlijke bio producten een zeer fijne cosmeticalijn op de markt te brengen. De producten zijn uiteraard zeer goed voor iedereen, maar specifiek voor mensen met een zeer fragiele huid of allergieƫn is deze lijn enorm aangewezen. Het is dan ook niet te verwonderen dat deze producten worden verkocht bij menig apothekers.

Wilt u na het lezen van deze blog meer informatie, aarzel dan zeker niet om ze mij te stellen of neem zeker eens een kijkje op de website.

www.ladylya.com

Gepubliceerd door

13 reacties op ā€˜Een nieuwe ontdekking…. LadyLya Bioā€™

 1. Met plezier gelezen, maar ik ben zo iemand die vaker zonder dan met make-up de deur uitgaat. Als ik een oogpotlood mascara en een lippenstift heb gebruikt, dan heb ik echt mijn best gedaan

  Like

 2. Weet zo’n leuke blog meid!!! Ik weet dat ik steeds hier terecht kan om leuke dingetjes te ontdekken,en weer is het zover. Ik heb van dit merk nog nooit gehoord maar vind het alvast fantastisch klinken. Ik ga deze zeker ook eens proberen. bedankt. Je bent top!!!

  Like

 3. Ziet er mooi uit. Ik ben benieuwd naar de overige ingrediƫnten en hoe lang alles blijft zitten. Heb je dit al uitgeprobeerd? Loopt de mascara bijv snel uit of totaal niet? Hoe lang is het houdbaar? Etc.

  Like

 4. Wauw wat een super leuke blog ..mooie producten…testte je ze vanwege een samenwerking? Of zelf gekocht heel mooi…en fijn idee dat er geen troep in zit.en proefdier vrij.
  Fijne dag.
  Neem je ook een kijkje bij mijn make- up blogs? X

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s