Waste Nothing but sleep…

De lente is in het land!!!
Althans zo denken we toch de laatste dagen. De zon straalt aan de hemel en op een bankje is het heerlijk genieten van haar warmte. Ik heb zelfs al het eerste terrasje gedaan dit weekend. Jullie ook?
Op dit moment ben ik mijn kleerkast aan het opruimen om wat vrije ruimte te creëren.Dat heb ik namelijk elk jaar met het eerste vrolijke weer. 🙂
En wat doe je met die vrijgekomen plekjes?!  Juist ja, plaats maken voor mijn nieuwe voorjaarsoutfits.

De gedachte dat het snel weer warmer gaat worden, de dagen langer, geeft mij zo’n boost om al op zoek te gaan naar nieuwe outfits die de vrolijkheid van het voorjaar vertegenwoordigen.

Zo vond ik vorige week mijn eerste complete outfit bij Mania, de modewinkel voor dames en heren, te Nijlen.

2019-01-29-09.32.23-1.jpg

 

Het groene biker jasje van Only sprong mij onmiddellijk in het oog bij binnenkomst.
De suede look geeft het jasje wel de nodige klasse, en op veel te combineren, maar ideaal voor een leuke vrijetijdslook met net dat ietsje meer.

 

 

Eronder vond ik een leuke losse broek, eveneens van Only. Het is een streepjes broek met wijde pijpen. De groene tint in de streepjes maakt het uiteraard toepasselijk om onder het jasje te dragen, al gaat ook deze in heel veel outfits gecombineerd worden.

Doordat de broek al vrij opvallend is heb ik niet heel veel opzichtig nodig om onder het jasje te dragen. Het witte shirtje met een groene quote erop is daarvoor perfect. Anoniem op de achtergrond, maar toch niet saai.

Processed with VSCO with  preset

Onder de wijde pijpen van dit broekje kan je nu werkelijk alles dragen. Van een leuke sneaker, voor een makkelijke vrijetijdslook, tot een hak voor een iets gekledere uitgaansoutfit. Ik draag er deze keer een botje op van Tango shoes. Een leuke boot, met enkele accessoires aan, die zowel leuk ogen, maar vooral leuk lopen!

uiteraard heb ik ook vandaag een handtas bij. De klassieker van Louis Vuitton, de speedy, blijft toch echt één van mijn favoriete tassen in mijn kast.

Als het op accessoires aankomt, kies ik heel vaak voor gouden tinten. Omdat mijn outfit toch al vrij opvallend is, zowel qua kleuren als Qua motief, heb ik me deze keer toch vrij bescheiden opgesteld.
Mijn horloge is er eentje van Mockberg. Een klassiek gouden klokje met zwarte wijzerplaat. Klassevol en tijdloos.
Als ‘armcandy’ kies ik voor een gouden band van Silis met leuke steentjes erin. Dit Belgische accesoire merk is voor mij echt een voltreffer. Door hun eindeloze keuzes aan armbanden en -versieringen kan je echt oneindig leuke combinaties creëren volgens je outfit en mood. Ook hier houd ik het dit keer bescheiden door de ‘drukkere’ outfit .

 

 

Processed with VSCO with  preset

 

Wat vinden jullie van zo’n outfit? Echt iets voor jullie of mag het toch echt ietsje klassieker zijn? Houden jullie van de kleur?

 

Outfit: Only Official (gevonden bij MANIA NIJLEN) // Boots: Tango Shoes (Eveneens MANIA NIJLEN, oudere aankoop ) // Uurwerk: Mockberg // Armband: Silis // Handtas: Louis Vuitton.

Processed with VSCO with  preset

Processed with VSCO with  preset

Gepubliceerd door

3 reacties op ‘Waste Nothing but sleep…

  1. Super mooie outfit. Die blauwe kleur staat je goed. Ik herken het trouwens zo erg van het voorjaar. Nu besef ik pas hoe erg ik de zomer gemist heb. Het is zo heerlijk. De blauwe lucht, de vogels, het vrolijke humeur van mensen, een zomerjasje! 😍🌞

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s