Zin om een prachtig pakketje te winnen van Oy ???

Het is alweer een tijdje geleden dat hier nog eens iets nieuws verscheen op de website. De instagram- en facebook pagina’s draaien op volle toeren maar hier bleef het angstvallig stil. De drukte van het dagelijks leven en de vele uitjes voor mijn social media activiteiten zorgen ervoor dat ik er voorlopig niet aan toe kom. Toch merk ik dat hier nog steeds dagelijks mensen een kijkje komen nemen, waarvoor dank! Dit is toch gewoon fantastisch, niet ?!

Wel en om jullie zeker niet te vergeten, en voor diegene die mij op insta en/of facebook niet zouden volgen, wil ik ook hier even de aandacht vestigen op een leuke Giveaway… want een win actie zonder jullie is nu éénmaal geen win actie. 😉

IMG_20190826_185431_342

In Samenwerking met Oy mag ik maar liefst drie mensen gelukkig maken om een leuk pakketje, bestaande uit een mooie en trendy toilettas met bijhorende Deo Wash, weg te geven.

Maar wat is die Deo wash nu precies?

Oy is de winnaar van de BELGIAN BEAUTY AWARDS ( Best made in Belgium ) die ervoor gaat zorgen dat je vrij bent van die zweetgeur die we toch allemaal als onaangenaam beschouwen.
Oy is een uitzonderlijke technologische vooruitgang: 2in1 formule ( wash en deo ) voor een zorgeloze geurvrije dag .

De deo wash gaat in tegenstelling tot sommige schadelijke producten het zweet niet wegnemen, maar wel de geurtjes. Zweet is op zich geurvrij, maar het zijn de micro-organismen op deze warme vochtige plaatsen die onaangename geurtjes gaan veroorzaken.
Oy neemt deze overwoekering weg en zorgt terug voor voor balans en een normale huidflora.

Hoe werk je nu met Oy ?

Ik heb dit product enkele maanden geleden leren kennen en het werkt idd zo doeltreffend.

Bij mij staat dit product gewoon naast de lavabo, en is net zo normaal dan ’s ochtends mijn tanden poetsen.
Ik masseer het product op een droge huid en laat dit voor minstens 1 minuut inwerken terwijl ik bv mijn tanden onder handen neem.
Nadien stap ik de douche in en spoel dit heel makkelijk af.

Zo eenvoudig en makkelijk is het!!!

Ik hoef zelfs geen deo te gebruiken, wat dan weer dankbaar is voor mijn kleding. Heb namelijk geen vervelende witte kringen meer op mijn mooi shirtje. 🙂

Niet alleen is Oy goed voor onze huid, het is namelijk nog zeer liefdevol voor onze planeet ook.

  • Vegan en bio afbreekbaar
  • Respecteert huidflora
  • minder was
  • gebruik van deo afbouwen
  • minder waterverbruik
  • recycleerbare tube
  • bevat geen water of schuim

Dus wil jij ook kans maken om dit leuke pakketje te winnen enzo dit prachtige product in de wacht te slepen, bezoek dan zeker mijn instagram pagina en zoek de foto van deze wedstrijd.

Heel veel succes !!!

Meer informatie over Oy :

www.oycare.be

Waste Nothing but sleep…

De lente is in het land!!!
Althans zo denken we toch de laatste dagen. De zon straalt aan de hemel en op een bankje is het heerlijk genieten van haar warmte. Ik heb zelfs al het eerste terrasje gedaan dit weekend. Jullie ook?
Op dit moment ben ik mijn kleerkast aan het opruimen om wat vrije ruimte te creëren.Dat heb ik namelijk elk jaar met het eerste vrolijke weer. 🙂
En wat doe je met die vrijgekomen plekjes?!  Juist ja, plaats maken voor mijn nieuwe voorjaarsoutfits.

Doorgaan met het lezen van “Waste Nothing but sleep…”

Al slapend verjongen doen we met de Louis Widmer rijke nachtcrème

Wij vrouwen zijn steeds op zoek naar een goede huidverzorging om zo lang mogelijk ons jeugdige uitstraling te behouden. Vele merken brengen meer en meer producten op de markt specifiek met een anti-aging formule om niet alleen onze huid grondig te verzorgen maar daarenboven het jong zijn te bewaren.
Sinds vorige week ben ik begonnen met het testen van de Louis Widmer Rijke nachtcrème. Wat is er nu beter dan slapen en tegelijk werken aan onze verjongingskuur 🙂

Doorgaan met het lezen van “Al slapend verjongen doen we met de Louis Widmer rijke nachtcrème”

Doen jullie al mee aan deze leuke Giveway van Marc Inbane?

Vorig jaar vertelde ik jullie al alles over Marc Inbane. De award winning tanning spray met een fantastisch mooi, natuurlijk en egaal resultaat.
Voor de aankomende eindejaarsperiode heeft Marc Inbane weer een leuke geschenkbox bedacht.
Zo stelde Marc Inbane twee fantastische producten samen in een mooie giftbox. De NOIR gift set.

Doorgaan met het lezen van “Doen jullie al mee aan deze leuke Giveway van Marc Inbane?”