Over

IMG_20180716_162714_651

Dit is hem dan….mijn eigen blog(je).Na lang twijfelen en veel aanmoedigingen ben ik er dan toch aan begonnen.

Tijd …. tijd dat is het woord dat het vaakst door mijn hoofd spookt als ik aan een blog denk. Als werkende mama die,toegeven vaak nog wel eens leuke dingen wil doen, er wil zijn voor haar gezin is het helemaal niet makkelijk om af en toe nog eens een artikel te schrijven over de leuke dingen in het leven. Jaren geleden dacht ik al om een blog te starten maar door het stichten van een gezin is het er nooit van gekomen…en waarom begin je er nu wel aan hoor ik jullie al vragen? Wel simpel, omdat het leuk is…en omdat velen via instagram aangeven dat mijn posts wel leuk, informatief en zelfs inspirerend zijn.Vaak zegt natuurlijk één foto en een kort tekstje niet voldoende om pakweg een leuk adresje, toffe kleding of een ‘beauty’ review te geven dus zal ik proberen wat uitgebreider op enkele onderwerpen in te gaan. Ik zal mijn uiterste best doen om jullie leuke tips te geven.Aarzel zeker niet om jullie mening of/of tips te geven!

Denk eraan…niets is wat het lijkt! Ook al wekken we allemaal de indruk dat het leven één groot feest kan zijn , en de meeste succesvolle blogs en/of instagramfeeds het vaak zo weergeven , toch hebben we achter de foto’s net zo’n normaal leven met leuke, saaie en zelfs pijnlijke ervaringen in het leven!

Tot slot wil ik iedereen bedanken die de moeite neemt om deze blog af en toe eens te bezoeken en/of mijn instagram wat “rijker” te maken door me te volgen of een leuke commentaar achter te laten.Verder natuurlijk ook aan allen die beweerden dat ik zoveel leuke tips had dat ik er wat mee moest beginnen, dit heeft namelijk de doorslag gegeven om toch deze stap te zetten met dit als resultaat.

Zo,hier is hij dan en  hoop dat hij inderdaad nog een meerwaarde kan betekenen voor jullie….Voor mij is het simpel, als één artikel voor één iemand een meerwaarde aan zijn leven, vrije tijd of hobby kan betekenen is deze blog al voor mij geslaagd.

Laat zeker je mening, berichtje of suggesties achter als u wil!

Veel leesplezier.

Kristina

 

14 reacties Voeg uw reactie toe

 1. cin16 schreef:

  Super toffe blog!!!
  Je doet dat super, blijf je zeker volgen !!succes 👍🏻! Grtjs Cin

  Liked by 1 persoon

  1. missk510 schreef:

   Dank je wel Cin! Leuk dat je in de toekomst nog vaker een bezoekje brengt!

   Like

 2. Carlooke schreef:

  Ik heb je informatie met plezier gelezen. Niets is inderdaad wat het lijkt, achter een foto kan zich een heel verhaal schuilhouden. Geloof je me dat als ik zeg dat dit mijn eerste blog is die ik bezoek! Wat knap tevens ook dat je ondanks je eigen leven en op instagram nog de tijd vind om te bloggen. Ik geef je met plezier hier dan ook een reactie en ik zal deze site eens in mijn favorieten zetten van mijn computer hier.
  Forgetting me is up to you, forgetting you i’ll never do! Groetjes Carlo!

  Liked by 1 persoon

  1. missk510 schreef:

   hey super leuk dat je een berichtje achterlaat!Echt tof dat dit het eerste bezoek is aan een blog…en misschien goed voor mij, kan je alvast niet vergelijken:)

   Like

 3. Larissa blondeel schreef:

  Ik wens je super veel succes met je blog! Je zalt dat zeker super goed doen! Ik zal deze blog regelmatig bekijken! Ben nu al een grote fan x

  Liked by 1 persoon

  1. missk510 schreef:

   O zo lief! Bedankt voor je berichtje en hoop snel weer een berichtje, opmerking of mening van je te mogen lezen.

   Like

 4. Carlooke schreef:

  Sommige mensen laten andere mensen weten als ze even zijn langs geweest. Een klein berichtje is voor velen iets wat ze over het hoofd zien, doch kan het voor de persoon zelf een inspiratiebron zijn om door te blijven gaan, of een hart onder de riem te steken. Om zomaar te laten weten ‘ goed bezig’ en ‘ga zo door’.
  Iemand blij of zelfs gelukkig maken is toch het hoogst haalbare wat je kan doen in deze samenleving!

  Liked by 1 persoon

 5. Nollies schreef:

  Hallo Miss K,

  Leuk om dit allemaal te lezen, we hopen dat je verder kan blijven groeien.
  En we zullen je zeker blijven volgen.

  Groetjes
  Nollies

  Liked by 1 persoon

  1. missk510 schreef:

   Dank je wel voor het bezoekje aan mijn blog!

   Like

 6. Sofie schreef:

  Hey,
  Je heb een super leuke blog, leest vlot en er staan leuke dingen op dus ik vind het allesinds een goed idee ! Blijven schrijven zou ik zeggen,
  Groetjes Sofie

  Liked by 1 persoon

  1. missk510 schreef:

   Dank je wel Sofie voor het bezoekje en uiteraard je super lieve reactie! Ik hoop je in elk geval nog vaak te mogen begroeten op dit blogje en hopelijk zitten er voor u ook wat leuke en interessante dingen tussen. x

   Like

 7. Eveline schreef:

  Hey Kristina,
  Zoals je IG-account al doet vermoeden heb je inderdaad een super leuke blog. Je schrijfstijl leest heel vlot en je kiest interessante onderwerpen waar iedere hippe vrouw/mama/… iets aan heeft.
  Ik lees alvast nog een beetje verder hier en ik wacht vol verwachting op je nieuwe post 😉

  Liefs, Eveline

  Liked by 1 persoon

 8. Aerts Patrick schreef:

  Mooie blog hopelijk mogen we er nog vele lezen
  Maar begrijp dat het iet altijd gemakkelijk is om tijd te vinden patrick75

  Like

 9. Aerts Patrick schreef:

  Mooie blog . Je moet er zeker blijven mee doorgaan . Je bent een super lieve 😊😍

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s